Af Ritzau - 04/11-16 20:53

AaB-chef tager ansvaret for dårlig periode uden sejreAaB-chef tager ansvaret for dårlig periode uden sejre

AaB tabte med 0-3 i Esbjerg og er uden sejr i seks kampe. - Vi er mentalt ramt, siger træner Lars Søndergaard.

storybild

AaBs cheftræner, Lars Søndergaard, gik i Esbjerg fra banen for sjette superligakamp i træk uden sejr. (Billede: Scanpix/Niels Husted)

AaB led fredag aften et 0-3-nederlag i Alka Superligaen, da holdet på Blue Water Arena rendte ind i et effektivt Esbjerg-mandskab.

Resultatet betyder, at aalborgenserne er uden sejr i de seneste seks kampe.

AaB's cheftræner, Lars Søndergaard, tager ansvaret for den sløje periode.

- Det er jo mit ansvar, at det er gået, som det er i de seneste kampe, så det må jeg jo tage på min kappe. Det er ikke godt nok.

- Jeg har stået efter kampene de seneste gange og sagt, at vi har spillet pænt. I dag gjorde vi det ikke, og vi har frygtet, at der på et eller andet tidspunkt ville komme en reaktion som i dag, siger Lars Søndergaard.

Han var efter kampen ikke tilfreds med AaB-holdets præstation, og han mener, at vestjyderne kom for let til deres scoringer.

- Vi manglede kvalitet i vores spil, og vi lavede alt for mange uprovokerede fejl. Vi lukkede tre mål ind, som langt hen ad vejen var unødvendige, siger Lars Søndergaard.

Esbjerg spillede en god kamp og scorede to mål efter omstillinger. Det overraskede dog ikke nordjyderne, at hjemmeholdet gjorde livet svært for dem.

- Vi løb ind i kontrakniven, og vi vidste godt, at de ville være afventende på os. Det kom ikke bag på os. Vi satte os på spillet i starten af kampen, og det var fint nok, siger AaB-cheftræneren og tilføjer:

- Men vores mentale støbning er nok ikke optimal i øjeblikket. Da vi kom bagud 0-1 og relativt hurtigt derefter 0-2, var vi ikke stærke nok.

AaB får i næste runde besøg af FC København.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde bragede ind i køreskolen, da...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx