Af - 10/03-14 10:13; Opdateret: 10/03-14 15:22

Han er verdens rigeste fodboldspillerHan er verdens rigeste fodboldspiller

Kan du gætte, hvem der har de største formuer?

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

De fleste havde nok gættet det.

Cristiano Ronaldo er ikke kun verdens bedste fodboldspiller, han er nu også verdens rigeste fodboldspiller, hvis man skal tro Goals årlige opgørelse over de spillere, der har de største formuer.

Danmarks rigeste elsker slik og kage
Danmarks rigeste elsker slik og kage

Den portugisiske spiller er nemlig god for den astronomiske sum af - 148 millioner euro eller 1,104 milliard kroner, ifølge listen der blev offentliggjort mandag.

Nummer to på listen er den lille tekniker Lionel Messi, der bider Ronaldo lige i hælene med 146 millioner euro, eller det som svarer til 1,089 milliard kroner.

Verdens rigeste: Bill Gates er tilbage på toppen
Verdens rigeste: Bill Gates er tilbage på toppen

De to spillere må siges at være nogen af de mest dominerende spillere på fodboldscenen. Derfor er det måske også naturligt, at der er langt ned til de næste på listen.

Den tredje rigeste fodboldspiller er måske lidt mere overraskende Chelsea-angriberen Samuel Eto'o. Det skyldes formentlig især hans tid i russisk fodbold, hvor han blev forgyldt, efter han skiftede fra den italienske klub Inter i 2011. Han er godt 634 millioner kroner værd.

Ny millionkamp til verdens rigeste atlet
Ny millionkamp til verdens rigeste atlet

Listen, som du kan se her, er lavet af et hold analytikere, der har forsøgt at medregne alle indtægter, ejendomme, bonusser, sponsorater mm. som fodboldspillerne har fået sat ind på deres konto i løbet af deres karriere.

Sidste års rigeste fodboldspiller var David Beckham, der dog er gået på pension sidenhen efter sin tid i den bedste amerikanske række.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx