Af - 03/08-16 09:38

Storklub i sorg: To spillere dræbt i ulykke før Europa League-bragStorklub i sorg: To spillere dræbt i ulykke før Europa League-brag

Den slovenske traditionsklub NK Maribor har mistet to talenter i bilulykke få dage inden afgørende kamp. Yderligere en spiller er hårdt kvæstet.

storybild

Damjan Marjanovic og Zoran Baljak.

En frygtelig tragedie har ramt Sloveniens største fodboldklub, NK Maribor. To af klubbens unge spillere er dræbt i en bilulykke.

Det drejer sig om den 21-årige, serbiske angriber Zoran Baljak og den 20-årige, slovenske venstreback Damjan Marjanovic.

De blev dræbt, da de sammen med to andre spillere fra klubben bragede ind i et trafiklys. Bilen, de befandt sig i, blev flået i to stykker ved ulykken.

Cyprioter ydmyger Rosenborg i CL-kvalifikationen
Cyprioter ydmyger Rosenborg i CL-kvalifikationen

Den 20-årige, serbiske målmand Ljubomir Moravac er i kritisk tilstand efter ulykken, mens den sidste passager, 19-årige Ziga Lipušček fra Slovenien, overlevede ulykken med småskrammer. Han sad på passagersædet.


FCM-anfører får tre spilledages karantæne i Europa
FCM-anfører får tre spilledages karantæne i Europa

Ulykken sker få dage inden NK Maribor spiller returkamp mod skotske Aberdeen om avancement til Europa League-playoff. Første kamp i Slovenien endte 1-1.

Ulykken har fået både det europæiske fodboldforbund UEFA og modstanderen Aberdeen til at komme med dybfølte kondolencer.


Atlético Madrid henter angrebsstjerne hos konkurrent
Atlético Madrid henter angrebsstjerne hos konkurrent

De omkomne og kvæstede er ikke stamspillere i NK Maribor, og Europa League-kampen ventes at blive gennemført som planlagt.


LÆS OGSÅ: Sønderjyske-målhelt: Zaglebie Lubin undervurderede os

LÆS OGSÅ: Brøndby-boss tror på sejr i returmøde med Hertha Berlin

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx