Af - 28/05-17 16:49; Opdateret: 28/05-17 17:28

TV: Sensation - Dansker chokerer med vanvittig knockoutTV: Sensation - Dansker chokerer med vanvittig knockout

Polske Marcin Held var på gulvet i flere minutter efter at have smagt på danske Damir Hadzovic' knæ.

storybild

(Billede: Scanpix)

- Jeg har ondt af ham. Jeg ønsker ikke for nogen, at de skal ende på den måde.

Danske Damir Hadzovic var direkte undskyldende i presserummet kort efter han søndag eftermiddag nåede karrierens foreløbige højdepunkt efter en sensationel og vanvittig knockout-sejr over polske Marcin Held.

Efter to runder, hvor polakken havde domineret med nedtagninger og et klart overtag på gulvet, havde dansk-bosniske 'Hadzo' fået nok i tredje og sidste runde, hvor han kun skulle bruge syv sekunder på at slukke lyset på polakken med et brutalt knæ til ansigtet.

Se det vilde knockout her:


Held kastede sig frem for endnu en gang at få Hadzo på jorden, men han var læst, og løb lige ind i knæet. Det hjalp heller ikke polakken, at han fik overbalance i situationien, og var totalt chanceløs.

Alexander og Damir bløder for Nordens ære
Alexander og Damir bløder for Nordens ære

Kamplederen skyndte sig at vifte kampen af, og mens Hadzovic fejrede den vigtige sejr, der helt sikkert vil sikre ham flere kampe i UFC, tog det polakkens hjælpere flere minutter at få ham på benene, hvorefter han vaklede ud af arenaen og direkte ned til stævnelægen.

Sejren var toalt uventet af både fans og bookmakere, der alle så polakken som en mere velrounded fighter. Men Damir Hadzovic viste igen verden, at hans punching - og kicking - power er ren verdensklasse, og kan redde ham ud af enhver situation.

- Jeg kunne mærke på ham, at han var trættere end mig, og det udnyttede jeg i 3. rundem hvor jeg har gættet, at han ville kaste sig frem. Vi havde netop snakket om, at mine spark ikke virkede så jeg skulle bruge jabs og knæ. Dejligt det virkede, sagde Hadzovic efter kampen til pressen, der mødte talstærkt op til hans pressemøde, selv om det var aftenens første opvamrningskamp til det egentlige stævne, der starter kl. 19.

Næste gang, Damir Hadzovis kæmper i et UFC-stævne, er han ikke i aftenens første kamp.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forsker dræber udbredt myte om...
bt.dk
Yes! Godt nyt til alle NCIS-fans
bt.dk
'OK18 handler om noget HELT andet end...
bt.dk
Wozniacki sætter ord på kommende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx