Af - 16/12-13 09:09

'Bare vi får Tottenham....''Bare vi får Tottenham....'

Stik os et storhold: Esbjerg-lejren krydser fingre for en dårlig lodtrækning til Europa Leagues 1/16-finale. Se klokken 13, om vestjyderne får det som de vil have det.

storybild

(Billede: Polfoto)

Når Esbjerg-spillerne siger, at de håber på en god lodtrækning til Europa Leagues 1/16-finaler, så mener de faktisk præcis det omvendte: Spillerne håber nemlig at løbe ind i et hold fra øverste hylde, når lodtrækningen finder sted klokken 13.

Flot europæisk kåring til Esbjerg-profil
Flot europæisk kåring til Esbjerg-profil

- Jeg vil helst have et af de store hold. Giv os Tottenham eller Valencia, siger angriberen Mick van Buren uden at tøve. Han kunne også krydse fingre for en mere overkommelig modstander i form af Ludogoretsk, Genk eller Alkmaar, men nejnej.

Salzburg smadrer Esbjergs flotte udebaneserie
Salzburg smadrer Esbjergs flotte udebaneserie

- Vi har vist i gruppespillet, at kan levere gode kampe. Nu er det tid at spille mod de store hold, siger han og nævner, at det vil være en kæmpe oplevelse at spille på White Hart Lane, Tottenmhams hjemmebane.
Og hollænderen står ikke alene med sit ønske. Angrebskollega Emil Lyng bakker op:

Rønnow: Nej tak til 1. division
Rønnow: Nej tak til 1. division

- Jeg kunne også godt tænke mig, at se os mod Tottenham. Vi vil gerne ud og vise os, siger han, selv om han godt ved, at chancerne for at gå videre er større mod andre hold. Han lover dog, at Esbjerg vil yde den bedste modstand, det kan.

Esbjergs rædsler fortsætter i Superligaen
Esbjergs rædsler fortsætter i Superligaen

- Det lyder overvurderet at sige, at vi godt kan byde Tottenham op til dans, men de skal da ikke komme igennem med tenniscifre, det er helt sikkert, siger han.

Det kræver, at Esbjerg-spillerne holder lidt igen med jule-anden og sørger for at holde formen ved lige de næste par måneder.
- Vi har en halvhård ferie foran os. Det kan ikke nytte noget, hvis vi skal starte fra scratch. Vi skal bygge videre på alt det, vi har bygget op i år, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
LIGE NU: Politiet leder efter fire...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Hidtil bedste afsnit af 'Liberty':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx