Af - 19/09-13 15:53; Opdateret: 19/09-13 16:04

Træner: Vi skal slippe tøjlerneTræner: Vi skal slippe tøjlerne

Søndag tager Aalborg Håndbold hul på årets Champions League, når de på¨udebane møder SG Flensburg Handewitt. Aalborg går ydmygt til kampen, men der er optimisme at spore.

storybild

Aalborg Håndbold vil gå ydmygt til opgaven, når de søndag møder SG Flensburg Handewitt. (Billede: Polfoto/SCHÜTZE RENÉ)

Søndag spiller Aalborg Håndbold mod SG Flensburg Handewitt i Champions League. Det er en kamp som cheftræner Nikolaj Jacobsen erkender bliver svær, men holdet går efter at levere overraskelsen.

- Det er ikke en kamp vi er favoritter til at vinde, men vi går efter at skabe overraskelsen, siger Nikolaj Jacobsen.

Cheftræneren lader sig dog ikke slå ud af mødet med det tyske storhold, som af mange allerede er blevet udråbt til favorit til at vinde Champions League.

LÆS OGSÅ: Træner svinede TV 2-reporter og skred

Der venter en rigtig svær opgave, men vi skal bare derind og slippe tøjlerne og så bare spille derudaf, og så håbe det kan ses på måltavlen, siger Nikolaj Jacobsen.

- Flensburg er er komplet hold, når man spiller på det niveau i Tyskland, så har man ikke nogen deciderede svage sider, siger træneren.

Aalborgs playmaker og back Morten Slundt er dog lidt mere positiv, når det handler om søndagens kamp.

- Vi skal stå godt i forsvaret og sørge for at få scoret på kontra, så må vi se om vi ikke kan holde kampen så længe at det først bliver afgjort til sidst. Men det bliver selvfølgelig svært, de er utroligt stærke, især på hjemmebane, siger Morten Slundt.

- Det er desuden tidligt på sæsonen og de har en række nye spillere som de lige skal have spillet ind i truppen, siger Morten Slundt.

Aalborg Håndbold vandt sidste år DM-guld og SG Flensburg Handewitt blev i sidste sæson nummer to i den tyske Bundesliga.

LÆS OGSÅ: Træner svinede TV 2-reporter og skred

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet rydder Pusher Street - igen
bt.dk
Undrede du dig også? Derfor kom...
bt.dk
Tårer i øjnene: Mary fik kronprins...
bt.dk
Michael Dyrby: Kære Kronprins - her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx