Af - 07/06-17 16:26

UPS: Brøndby-fan ville sende hade-besked - kom til at overføre 10.000 til sit offerUPS: Brøndby-fan ville sende hade-besked - kom til at overføre 10.000 til sit offer

Han var for fuld til at styre sin telefon.

storybild

Flemming Østergaard blev for nylig idømt halvandet års fængsel for økonomisk kriminalitet. Forleden blev han givet en økonomisk håndsrækning af en forvirret Brøndby-fan. (Billede: Scanpix)

Fryd, fristes man til at sige, så kan han lære det!

En Brøndby-fan har ved en fejl sendt 10.000 kroner til den tidligere FC København-boss Flemming Østergaard.

Det skete i forbindelse med pokalfinalen mellem FC København og Brøndby.

Inden kampen marcherede tusinder af Brøndby-fans fra Kongens Nytorv til Parken. Ved Nyhavn var der opstillet et skilt med Flemming Østergaards mobilnummer og en opfordringen om at sende den tidligere FCK-formand en SMS med ordlyden ’fryd’.

Kæmpe nedtur for Don Ø: Nu SKAL han i fængsel
Kæmpe nedtur for Don Ø: Nu SKAL han i fængsel

Men for en enkelt Brøndby-fan gik det galt. NordicBetblog.dk skriver om episoden:

'En kilde i Brøndbys miljø fortalte NordicBetblog.dk, at til festen efter pokalfinalen havde en fan stået og for sjov rodet med Mobile Pay og skrevet 10.000 kr. ind – og jokede med, at han ville trykke send til Flemming Østergaard. Og så fik han så trykket ’send’. De 10.000 kr. var sendt.'

Økonom: Parken har lagt 00'erne bag sig med accept af dom
Økonom: Parken har lagt 00'erne bag sig med accept af dom

Flemming Østergaard, som for nylig blev idømt fængsel for kursmanipulation, som skulle være foregået i hans tid som bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment, har bekræftet episoden over for BT.

- Først fik jeg en del sms’er, hvor der stod ’fryd’. Jeg vidste ikke hvorfor, indtil jeg fik at vide, at der inde i Nyhavn stod et skilt med mit nummer på, hvor der stod, man skulle skrive ’fryd’. Jeg fik 21 SMS’er med ’fryd’. Og et par stykker, der afleverede en sviner. Det er til at leve med, siger Østergaard til NordicBetblog.dk.

Anklager: Parken-dom signalerer nultolerance for urent trav
Anklager: Parken-dom signalerer nultolerance for urent trav

Men han fik altså også en overførsel på Mobilepay på 10.000 kroner. Brøndby-fanen, der ved en fejl havde sendt pengene, måtte krybe til korset og bede den tidligere fodboldboss om at føre pengene tilbage.

- Så skrev han til mig - og så ringede jeg ham op og spurgte, hvad de havde gang i. Han virkede nervøs, og så sendte jeg de 10.000 kr. tilbage. Dem kunne jeg nu godt have brugt på at fortælle dem, at de skal opføre sig ordentligt, siger Flemming Østergaard.

Don Ø skal i fængsel og mister millioner efter kursfup
Don Ø skal i fængsel og mister millioner efter kursfup

Forleden skrev Østergaard en Facebook-opdatering om de mange ’fryd’-SMS’er, han havde modtaget. Blandt andet fra en mand, som fik et barn til at ringe Østergaard op:

'Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg også har fået godt 25 SMS med ordlyden 'FRYD'. Det er OK. Men når et mindreårigt barn i dag ringer og forvirret ikke forstår, hvem der er i den anden ende, forklarer jeg med et smil på læben til barnet, at 'du har fået forkert nummer, min ven' - og der så er en en voksen stemme, tager over og råber 'FRYD', ja, så synes jeg, det er for meget,' skriver Østergaard.

LÆS OGSÅ: Dommere: Ophold i fængsel vil ikke skade Don Ø

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx