Af Per Colstrup Vinkel, New York - 03/09-14 16:29; Opdateret: 03/09-14 19:50

Agent: Caroline er på vej ind i en ny ligaAgent: Caroline er på vej ind i en ny liga

Caroline Wozniackis amerikanske agent, der har fulgt hende i 10 år, havde slet ikke turdet håbe på, at tennisstjernen ville komme så hurtigt tilbage til toppen efter et hårdt forår.

storybild

(Billede: Polfoto)

For 10 år siden faldt han pladask for en lille teenagepige med bøjle på tænderne og et fightergen af en anden verden. Dengang var det potentialet og markedsværdien, han så.

I dag har det for længst indfriet forventningerne og mere til. Selvom Caroline Wozniacki fortsat har et stykke op til sportens største stjerner målt på sponsorkroner, så tjener hun allerede langt mere end en spiller uden Grand Slam-triumfer kan forvente.

Overlegen Wozniacki: - Jeg er ikke overrasket
Overlegen Wozniacki: - Jeg er ikke overrasket

- Caroline har nogle stærke værdier. Selvom hun er en stor stjerne, så er hun helt nede på jorden. Det lyder overfladisk, men det er faktisk et ret unikt træk hos en stor stjerne. Det skyldes især hendes familie, hvilket er en anden stærk tiltrækningsfaktor.

- Hendes tætte forhold med familien signalerer sammenhold, hvilket sponsorer også godt kan lide. Derfor er der også mange af sponsorerne, der hænger på, selvom resultaterne i en periode har været mindre gode, fordi det netop er kernen i Carolines brand, jordnærhed og tillid, forklarer John Tobias til metroxpress.

Wozniacki smadrede italiener til tynd spaghetti
Wozniacki smadrede italiener til tynd spaghetti

Den amerikanske agent havde svært ved at skjule smilet, da metroxpress møder ham efter den imponerende kvartfinalesejr mod Sara Errani på Arthur Ashe Stadium. En kamp, der blev spillet på aftenprogrammet, hvilket blot tilføjer mere værdi til Caroline Wozniackis brand.

Piotr: Bedre bliver det ikke
Piotr: Bedre bliver det ikke

- Det amerikanske marked er det største. Det giver en enorm eksponering, særligt når du perfomer, som Caroline gjorde. Kan hun vinde to sejre mere og tage titlen, så spiller hun sig ind i en helt anden liga.

- Det vil gøre hende attraktiv for nogle andre virksomheder end hidtil, men fordi hun er så tæt forbundet til partnerne, der ikke kun bliver valgt på beløbets størrelse, så tror jeg faktisk mange af sponsorerne vil forblive med at være hos hende, forklarer John Tobias.

Den danske tennisstjerne har hele to dages pause, inden hun igen skal i kamp i New York. Fredag amerikansk tid gælder det semifinalen mod Shuai Peng.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Elon Musk om Tesla-problemer: 'Det...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
'Kæmp eller tilslut dig': Danske...
bt.dk
Ny forskning: Derfor må du IKKE sove...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx