Af Ritzau - 28/05-16 23:24

BSV-træner efter historisk DM-guld: Utrolig lykkeligtBSV-træner efter historisk DM-guld: Utrolig lykkeligt

Bjerringbro-Silkeborg vandt lørdag historisk DM-guld efter en samlet finalesejr over Team Tvis Holstebro.

storybild

Cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg, Peter Bredsdorff-Larsen, kan lørdag aften fejre DM-guld, da Silkeborg-holdet samlet set vandt DM-finalen over Team Tvis Holstebro. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Cheftræner for håndboldherrerne i Bjerringbro-Silkeborg (BSV), Peter Bredsdorff-Larsen, er en glad mand.

Lørdag aften vandt BSV nemlig DM-guld for første gang i klubbens historie.

- Det er da utrolig lykkeligt. Vi har brugt utrolig meget energi de sidste par sæsoner på at få Bjerringbro-Silkeborg tilbage i toppen.

- Vi har sammensat og fået rekrutteret et klassisk hold af nogle drenge, der i den grad er robuste, og det fremstår vi jo som i dag, siger træneren.

BSV vandt samlet set finalen over Team Tvis Holstebro. Selv om de tabte det andet opgør lørdag aften 25-26 i Holstebro, vandt BSV samlet, fordi holdet vandt første opgør onsdag på hjemmebane 27-20.

Trods den store sejr i første kamp var der alligevel spænding i det andet finaleopgør. Tvis Holstebro førte flere gange med hele seks mål og var dermed tæt på at indhente Silkeborg-holdet.

- Det var da ikke en del af vores plan, at Tvis Holstebro skulle være foran 14-8. Men vi vidste godt, at hvis tingene blev byttet rundt fra i onsdags, ville det blive svært.

- Men det var heldigvis tidligt i kampen, så der var lang tid til at komme igen. Jeg synes, vi bevarede roen og faldt ned i sporet igen. På den måde fik vi styr på kampen, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Han ser tilbage på et par sæsoner, hvor holdet har udviklet sig i den rigtige retning, hvilket kulminerer i lørdagens historiske guldsejr.

- Særligt her i foråret er vi blevet skarpere og skarpere. Vi har spillet mange tætte kampe, og det skærper holdet. Det var et fantastisk grundlag at gå ind i den sidste fase af turneringen på, siger BSV-træneren.

Da det allerede flere minutter før tid stod klart, at det var en samlet sejr til BSV, begyndte BSV's fans at iklæde sig guldparykker og hoppe af glæde.

Peter Bredsdorff-Larsen er da også glad efter den historiske sejr.

- Jeg er sikker på, at vi har et meget glad bagland, hvor der er utrolig mange mennesker, der har været med på den denne her rejse i 11 år og ventet på denne dag, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Eksperter: Valget i Rusland er et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx