Af Ritzau - 21/10-16 21:03

Danmarks unge singlehåb glider ud i kvartfinalenDanmarks unge singlehåb glider ud i kvartfinalen

19-årige Anders Antonsen var Danmarks sidste håb i single, men kvartfinalen blev endestationen.

storybild

Anders Antonsen viste sig flot frem ved Denmark Open, men det var ikke nok til en plads i semifinalen. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Asger Ladefoged)

De danske singleforhåbninger ved Denmark Open i badminton hang fredag på skuldrene af 19-årige Anders Antonsen, efter at stjernerne Viktor Axelsen og Jan Ø. Jørgensen var røget ud.

Tanongsak Saensomboonsuk fra Thailand, verdens nummer 18, var dog for stor en mundfuld for danskeren, som er ude efter et nederlag på 17-21, 21-14 og 15-21 efter en ellers flot præstation.

Antonsen, nummer 44 i verden, leverede et fantastisk comeback mod Rajiv Ouseph i anden runde, men han kunne ikke følge med i den hurtige thailænders tempo i indledningen.

Hurtigt var han nede med 5-11, men efter en snak med træner Kenneth Jonassen i den kort midtvejspause kom han aggressivt ud. Med fem point på stribe åbnede han sættet op igen.

Selv om han spillede flot, hang han hele tiden lidt efter og tabte sættet med 17-21.

Den unge dansker kom flyvende fra land i andet sæt med føring på 5-0, men fem bolde senere var der udlignet.

Antonsen havde dog fundet sig bedre til rette i de uvante rammer med en fyldt hal, og modenheden sneg sig ind i spillet.

Han spillede med langt større ro, valgte de rigtige slag og bragte sig på 11-8.

Herfra sad han på kampen, og med knyttede næver mod publikum og enorm vinderattitude snuppede han sættet i overlegen stil med 21-14.

Tredje sæt blev jævnbyrdigt, og kampen lå hele tiden på vippen, men midtvejs fik Saensomboonsuk slået et hul på tre point, og selv om Antonsen hele vejen lå lige i haserne, kom han aldrig helt op.

Til sidst mistede han troen, og dermed sluttede en stor præstation i kvartfinalen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx