Af Ritzau - 05/12-16 23:18

Lyngby-træner trods nederlag: Flyver højere end forventetLyngby-træner trods nederlag: Flyver højere end forventet

David Nielsen er trods nederlaget i Aalborg imponeret over sit hold, som stadig ligger i top-6.

storybild

Lyngby spillede helt lige op med AaB, men tabte alligevel med 0-1. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Lyngby leverede mandag aften igen en imponerende indsats i Alka Superligaen. Denne gang rakte det dog ikke til point for David Nielsens tropper, der trods 20 skudforsøg tabte med 0-1 ude mod AaB.

Lyngby er dog stadig at finde i top-6 i Alka Superligaen. Holdet ligger på femtepladsen og har lige nu fire point ned til mandagens modstander, AaB, på syvendepladsen.

Med seks runder tilbage før slutspillet går i gang, ligger Lyngby derfor stadig fint til i kampen om de eftertragtede pladser.

- Vi burde ikke have kvaliteten til at ligge i top-6. Men det er svært at blive ved at sige, når vi gang på gang viser, vi kan være med, siger træner David Nielsen.

- Vi skal holde os til og forsøge at overleve. Den bedste måde at gøre det på er ved at spille os i top-seks. Det vil vi selvfølgelig forsøge på

- Vi flyver i nogle højder, vi ikke havde forventet.

Kampbilledet i Aalborg, hvor Lyngby kreerede en række chancer, er ifølge David Nielsen et godt billede på Lyngbys foreløbige sæson.

- Vi spillede helt lige op med AaB på et ekstremt svært sted at spille. Det viser, at hvis vi fortsætter med at levere på det her niveau, skal der nok komme flere point, siger Lyngby-træneren.

Alligevel ser han nordjyderne som større favoritter til slutspillet end sit eget mandskab.

- AaB kommer til at være i top-seks. Det er så stor en klub, og de har mulighed for at agere i transfervinduet. De har et kanon hold. Man må ikke tro, de ikke kommer derop, siger han.

Lyngby skal i sidste spillerunde inden jul en tur til Silkeborg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx