Af Lars Sejr - 08/12-15 07:20

Tysk United-stjerne risikerer karantæneTysk United-stjerne risikerer karantæne

Bastian Schweinsteiger står til tre spilledages karantæne efter slag i hovedet, som dommeren ikke så.

storybild

Bastian Schweinsteiger (Billede: AP/Polfoto/arkiv)

Manchester Uniteds tyske fodboldspiller Bastian Schweinsteiger står til karantæne, hvis han ikke har en ualmindeligt god forklaring på en episode i lørdagens kamp mod West Ham.

Det fortæller, FA, det britiske fodboldforbund, i en pressemeddelelse på sin hjemmeside.

Dommer Mark Clattenburg dømte ikke noget i situationen få minutter før pausen, men tv-optagelser viser, at Bastian Schweinsteiger plantede en arm i hovedet på West Hams Winston Reid i en nærkamp i lørdags.

- Bastian Schweinsteiger er blevet anklaget for en episode med voldelig adfærd, som ikke blev set af dommertrioen, men blev fanget på tv-optagelser, lyder det på hjemmesiden.

LÆS OGSÅ: Sent sejrsmål sender Manchester United på førstepladsen

Tyskeren har indtil torsdag middag til at forsvare sig, men kan regne med tre spilledages karantæne, hvis hans forklaring ikke er god.

- Episoden er blevet bedømt af et panel på tre tidligere elitedommere, som uafhængigt af hinanden har set optagelserne for at vurdere, om der burde have været udvisning i situationen, lyder det videre.

For at en spiller får karantæne, skal de tre uvildige dommere være enige i deres vurdering. Det er de i Schweinsteigers situation.

Kampen mellem Manchester United og West Ham endte 0-0.

LÆS OGSÅ: United og Bayern enige om Schweinsteiger-transfer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx