06/03-16 18:30

KIF slutter Champions League-sæson af med nyt nederlagKIF slutter Champions League-sæson af med nyt nederlag

KIF Kolding København tabte endnu en gang i Champions League-gruppespillet, da holdet mødte IFK Kristianstad.

storybild

Torsten Laen og KIF Kolding København tabte endnu en gang i Champions League-gruppespillet, da holdet mødte IFK Kristianstad. (Billede: Polfoto/Rasmus Pedersen)

Det var kun blevet til sølle to sejre i de 13 foregående kampe i Champions Leagues gruppespil for KIF Kolding Københavns håndboldherrer.

Og inden søndagens sidste gruppekamp hjemme mod IFK Kristianstad var det danske mesterhold allerede sikker på ikke at kunne avancere til 1/8-finalerne.

Alligevel var der tænding og energi at spore hos begge mandskaber, men svenskerne viste mest kvalitet i anden halvleg, hvor det hele blev afgjort og endte med en stensikker svensk 30-21-sejr.

I første halvleg var KIF Kolding København godt med i det, der af KIF-keeper Kasper Hvidt var blevet kaldt "opgøret om Norden".

KIF var foran med 13-11 ved pausen, men holdt slet ikke samme niveau i anden halvleg, hvor angrebsspillet ikke flød godt, og det endte med for mange lange perioder uden scoringer af hjemmeholdet.

Kristianstad afgjorde reelt kampen med seks scoringer i træk og kom foran med 20-15 efter en scoring af Anton Lindskog.

Svenskerne bragte sig også foran 25-16, og der var efterhånden opgivende attituder hos flere KIF-spillere.

Det endte med endnu en skuffende øretæve i den kamp, som ellers skulle have vist, at KIF ikke var så dårlige, som resultaterne hidtil havde antydet.

Dermed blev det kun til fire point og en sidsteplads i gruppen efter 14 Champions League-kampe med langt flere skuffelser, end holdet er vant til i Europa.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Superliga-direktør i krig...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Nikolaj Jacobsens mareridt: 'Det er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx