14/07-17 12:03

Sønderjyske-træner om målsætning: Vi skal overleveSønderjyske-træner om målsætning: Vi skal overleve

Der er kommet en del nye spillere til Sønderjyske over sommeren. Blandt dem er Niki Zimling og Mads Hvilsom.

storybild

Træner Claus Nørgaard og Sønderjyske åbner sæsonen i Superligaen lørdag, når Randers kommer på besøg i Haderslev. Scanpix/Henning Bagger

Haderslev. Lørdag går Alka Superligaen i gang for Sønderjyske, når holdet fra Haderslev tager imod Randers på hjemmebane.

Det er et hold, der har haft en del udskiftninger siden den seneste sæson, men ifølge træner Claus Nørgaard har det ikke svækket holdet.

- Ja, vi har skiftet meget ud, men I kan forvente et hold, der kommer ud med stor energi. De dyder, vi plejer at stå for, de er ikke blevet svækket af, at vi har skiftet ud, siger han.

Emil Scheel, Stefan Gartenmann, Mads Hvilsom, Niki Zimling og Sebastian Mielitz er de nye navne i Nørgaards trup.

Der er også blevet plads til en ny anfører i skikkelse af Marc Pedersen, efter Pierre Kanstrup er rejst til den jyske hovedstad og AGF.

Sønderjyske har fået placeringer som nummer to og seks de seneste sæsoner, men det får ikke klubben til at ændre på målsætningen for den kommende sæson i forhold til, hvad den plejer at melde ud.

- Førsteprioriteten i Sønderjyske er altid at sikre, at vi har et superligahold næste år, og det bliver det ved med at være. Målsætningen er top-10, så højt som muligt, siger træneren.

Spørgsmål: Er det ikke ved at være lidt let købt at sige hver sæson, at Sønderjyske bare skal overleve, når I har fået så fine resultater de seneste to sæsoner?

- Det er ikke fordi, vi ikke vil ende højt, men vi har også en sund og ydmyg tilgang til, at vi kun har en enkelt spiller på holdet, der var med på sølvholdet i 2016.

- Der er også noget, der hedder økonomi, ressourcer og faciliteter, hvor vi jo ligger i den kategori, som passer til vores målsætning.

- Så vi skal nok lige bygge næste bølge på, inden vi igen kan begynde at tale om at komme op blandt de øverste i Superligaen, siger Nørgaard.

Kampen mod Randers spilles lørdag klokken 18.30 på Sydbank Park.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Traditionsklub tilbage i Superligaen...
bt.dk
Pippa Middleton stjal billedet til...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx