16/01-15 07:02

IOC-præsidenten kommer til DanmarkIOC-præsidenten kommer til Danmark

IOC-præsident Thomas Bach bliver en af hovedtalerne ved DIF's idrætskongres i Brøndby.

storybild

Der kommer prominent besøg, når Danmarks Idrætsforbund (DIF) 5.-7. marts afholder sin store idrætskongres i Idrættens Hus i Brøndby.

Præsidenten for Den Internationale Olympiske Komité (IOC), Thomas Bach, dukker nemlig op på førstedagen og bliver en af arrangementets hovedtalere, oplyser DIF i en pressemeddelelse.

- Vi er selvfølgelig meget glade for, at Thomas Bach for første gang i sin tid som IOC-præsident lægger vejen forbi Danmark, siger DIF's formand Niels Nygaard.

USA vil være vært for de olympiske lege i 2024
USA vil være vært for de olympiske lege i 2024

Tyskeren Thomas Bach blev valgt som IOC-præsident som afløser for Jaques Rogge i september 2013.

Han har siden barslet med en række forandringsforslag, der skal bevare OL's status som verdens største sportsbegivenhed.

I Brøndby vil IOC-præsidenten blandt andet tale om de nye vinde, der blæser over IOC og fortælle om sit syn på idrættens rolle i det internationale samfund.

Frank Jensen: Enestående med OL i København
Frank Jensen: Enestående med OL i København

- Han kommer til at indgå i et forvejen ambitiøst kongresprogram, hvor der blandt andet skal diskuteres forandringer og nye tider i idrættens verden såvel nationalt som internationalt.

- Netop Thomas Bach har været repræsentant for nye tanker i IOC-regi, og derfor passer han godt ind i programmet på DIF-kongressen, siger Niels Nygaard.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx