Af - 13/09-15 19:53

Brøndby vadede i chancer i intens 0-0'erBrøndby vadede i chancer i intens 0-0'er

Brøndby var bedst mod de danske mestre fra FC Midtjylland. Men chancer og pres blev ikke konverteret til mål.

storybild

Daniel Agger og Pione Sisto i en af kampens mange hårde dueller. (Billede: Polfoto/Lars Poulsen)

Det var tempofyldt, chancerigt og intenst, da FC Midtjylland var på besøg i Brøndby. Men især hjemmeholdet må være skuffede over, at kampen endte målløs, for holdet spillede glimrende. Pressede hårdt. Skabte et hav af chancer.

Ind ville bolden dog ikke.

I første halvleg startede FC Midtjylland dog bedst med et tungt pres og de sædvanlige giftige dødbolde. Det blev dog aldrig rigtig farligt og Brøndby fik langsomt arbejdet sig ind i det intense opgør og overtog spillet med et fint tempo i pasningsspillet.

Scorer første mål efter vanvidsskade
Scorer første mål efter vanvidsskade

Den gode periode udmøntede sig farligst i en Christian Nørgaard-dommedagsdrøn fra kanten af feltet, som FCM’s normale reservekeeper, Mikkel Andersen, måtte ud i fuld længde for at redde. Siden fulgte nærgående afslutninger fra Lebogang Phiri og Magnus Eriksson (på overliggeren).

Alligevel var det midtjyderne, der kort før pausen kom tættest på en føring - i to omgange. Men sidste sæsons Superliga-topscorer, Martin Pusic, afsluttede noget atypisk for ham for uskarpt begge gange.

FCM om flygtninge-hjælp: Har ikke hørt fra Bayern
FCM om flygtninge-hjælp: Har ikke hørt fra Bayern

I anden halvleg fortsatte det tændte hjemmehold med at styre kampen, pisket frem af de evigt syngende fans bag målet. Den største mulighed var et kontrastød, efter at FCM's Andre Rømer skvattede ved midterlinjen. Phiris stikning til Pukki var perfekt, men det var afslutningen ikke.

Det samme kunne man sige om Martin Pusic' tredje store chance, som opstod med fem minutter igen, hvor en løs bold dumpede ned for fødderne af ham. Men den solide Brøndby-keeper, Frederik Rønnow, reddede fornemt den hårde flugter.

Back-krig i Brøndby
Back-krig i Brøndby

Brøndbys overtag fortsatte kampen ud og med det i mente kunne anfører Erik Sviatchenko og resten af FCM-forsvaret tage hjem til Herning med en 0-0'er fra Brøndby, som de nok vil være ganske tilfredse med.

Midtjyderne fører fortsat Superligaen.

LÆS OGSÅ: Endnu en svensker sikrer sejr til Hestene

LÆS OGSÅ: Syriske flygtninge får hjælp fra... Superligaen

LÆS OGSÅ: Hvad sker der for Københavns Politi? Sviner Ståle og hylder FCM på Twitter

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx