Af Lars Sejr - 09/05-15 20:14; Opdateret: 09/05-15 20:38

Silkeborg-keeper efter nedrykning: Skal slutte ordentligt afSilkeborg-keeper efter nedrykning: Skal slutte ordentligt af

Silkeborg tabte i Esbjerg, og resultatet betød, at silkeborgenserne rykker ud af Superligaen.

storybild

Thomas Nørgaard måtte se bolden gå i nettet hele fem gange mod Esbjerg. (Billede: Polfoto)

Silkeborg tabte lørdag aften med 2-5 i Esbjerg, og resultatet betød, at Silkeborg nu definitivt rykker ud af Alka Superligaen og må indstille sig på livet i landets næstbedste række efter sommerferien.

Målmand hos silkeborgenserne, Thomas Nørgaard, mener, at han og holdkammeraterne må kigge frem mod næste sæson.

- Vi må være mænd nok til at gøre det ordentligt færdigt, så vi får en god indgang til den nye sæson efter sommerferien.

- Det er stadig sjovt at spille i Superligaen, selvom tingene er afgjort. Vi må ud og nyde de sidste fem kampe og få det bedste ud af det, siger Nørgaard.

Holdkammerat og midtbanespiller i Silkeborg, Emil Scheel, var efter kampen ærgerlig over, at han nu ikke længere har udsigt til at spille på højeste niveau.

- Jeg fik jo allerede i AGF smagen for at spille i Superligaen, og da jeg i sin tid tog skridtet til Silkeborg var det for at spille i Superligaen. Det lykkedes også, men at det så skulle gå den anden vej igen, er selvfølgelig brandærgerligt.

- Jeg vil blive ved med at forfølge muligheden for at spille i Superligaen, og specielt nu hvor jeg har fundet ud af, at jeg kan være en farlig og afgørende spiller på højeste niveau, siger han.

Emil Scheel, der har kontrakt med Silkeborg til 2017, erkender dog også, at han har en aftale at forholde sig til, og peger på, at han er glad for at træne under Kim Poulsen.

- Jeg har selvfølgelig en kontrakt at forholde mig til, og jeg er rigtig glad for at være i Silkeborg. Desuden har jeg haft det godt med at spille under Kim Poulsen, siger den 25-årige Silkeborg-spiller.

Silkeborg har blot hentet 13 point i sæsonens 28 kampe. Næste opgave er en hjemmekamp på Mascot Park, hvor Brøndby kommer på besøg.

LÆS OGSÅ: Av! Silkeborg rykker ned efter røvfuld

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx