03/04-18 19:37

Citys topscorer bliver ikke klar til Liverpool-bragCitys topscorer bliver ikke klar til Liverpool-brag

Sergio Agüeros knæ er i bedring, men han kommer ikke med i Champions League-kvartfinalen mod Liverpool.

storybild

Sergio Agüero er ikke rejst med til Liverpool, hvor Manchester City spiller Champions League-kvartfinale onsdag. Reuters/Andrew Yates/arkiv

Liverpool. Manchester City må opgive håbet om at få skarpskytten Sergio Agüero med som hemmeligt våben i den første Champions League-kvartfinale mod Liverpool onsdag aften.

Den knæskade, der har holdt argentineren på sidelinjen siden 11. marts, er på retur, men han når ikke at blive klar til storkampen på Anfield.

- Han er i Manchester og rejste ikke med os. Han har været skadet i tre uger og er stadig ikke fit, siger Manchester Citys manager, Josep Guardiola, ifølge AFP på et pressemøde efter ankomsten til Liverpool.

Agüero er med 30 mål i 37 kampe fordelt på alle turneringer klubbens topscorer i denne sæson.

- Uheldigvis blev han skadet, netop som han var inde i sin bedste periode.

- Han har det meget, meget bedre, men lægerne og fysioterapeuterne talte med ham i dag, og han sagde: "Jeg har stadig nogle problemer, og det føles slet ikke godt". Han kender sin krop bedst, siger Guardiola.

Den spanske manager mangler dog ikke offensiv slagkraft til onsdagens Champions League-kvartfinale, hvor han blandt andet råder over Raheem Sterling, Gabriel Jesus og Leroy Sané.

Han har fortsat et håb om, at Agüero kan spille en rolle i derbyet mod Manchester United i den kommende weekend, hvor City endegyldigt kan sikre sig det engelske mesterskab.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Formand om forhandlinger: De vil have...
bt.dk
Nej, nej, nu stopper det: TREDJE...
bt.dk
Kongehusekspert om prins Nikolais nye...
bt.dk
Dansk popstjerne springer ud som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx