Af - 22/09-13 20:52; Opdateret: 22/09-13 21:37

FCK-comeback sikrer første sejr i Parken i et halvt årFCK-comeback sikrer første sejr i Parken i et halvt år

FC København vandt 2-1 over OB hjemme i Parken. Til gengæld tabte mestrene muligvis mirakelmanden Johan Wiland i målet.

storybild

(Billede: Polfoto)

Igor Vetokele gjorde det: Sikrede søndag aften FC København klubbens blot anden sejr i den ni kampe gamle sæson og den første fulde gevinst på eget græs i mere end et halvt år.

Dermed holder FC København, der om ni dage spiller mod Real Madrid i Champions League på magiske Santiago Bernabeu i centrum af den spanske hovedstad, Brøndby under stregen og rykker endelig lidt op i tabellen.

LÆS OGSÅ: Wiland til røntgen: 20-årig på mål mod Real Madrid?

Men kampen i Madrid kan meget vel blive uden Johan Wiland. Den svenske keeper, der var FCK's største redningsmand i Juventus-bombardementet og af UEFA blev kåret til rundens bedste målmand ud af 32, måtte udgå i første halvleg.

Han blev kørt til røntgenfotografering for at få undersøgt sin arm, efter Rasmus Falk kom til – det så hændeligt ud – at træde på svenskerens arm.

Det betyder, at den blot 20-årige reservemålmand Jakob Busk måske skal stå mod Real Madrid, der nok ikke skaber færre chancer hjemme, end Juventus gjorde ude, i Parken, i tirsdags.

Med en fiks aflevering fik den uheldige skurk Rasmus Falk givet Emil Larsen pladsen til at stormdrible fremad.

Den ofte elegante venstrekant brugte sin fart og snilde til at skære ind foran Thomas Delaney, og før passive Olof Mellberg fik tacklet, havde Larsen sendt en følt inderside over til den fjerne stolpe uden chance for Jakob Busk.

I anden halvleg kom Thomas Delaney højest på et af FC Københavns utallige hjørnespark – dette sendt af sted af Pierre Bengtsson – og udlignede, efter OB havde sluppet gassen i forhold til første halvleg.

Kort efter sendte indskiftede Cesar Santin angrebskollega Vetokele i dybden, der sikkert scorede til 2-1.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Føles som sommer: 25 grader og sol...
bt.dk
Årets hidtil dyreste hussalg: Så...
bt.dk
'Har du også prøvet at begå klassisk...
bt.dk
Medie: Nye detaljer afsløret om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx