Af - 03/03-17 19:58

Wozniacki overrasker: Viser brystvorte på nyt frækt fotoWozniacki overrasker: Viser brystvorte på nyt frækt foto

Tennisstjernen Wozniacki overlader ikke meget til fantasien i en ny fotoserie i Sports Illustrated.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

I galleriet herover kan du få et overblik over Caroline Woznaickis karriere.

Caroline Wozniacki er for tiden mester i at forkæle sine fans - om enten det er for sit flotte tennisspil på banen eller sine smækre kurver på stranden.

Den 26-årige tennisspiller er for tredje år i træk en del af den eksklusive gruppe af modeller og sportsudøvere, der er med i Sports Illustrateds legendariske ’Swimsuit Edition’.

Og nu har hun delt sit måske frækkeste billede til dato på Instagram.

Wozniacki med bare bryster og bare balder i video
Wozniacki med bare bryster og bare balder i video

Nu bekræfter familien: Ja, Caroline har fået ny kæreste
Nu bekræfter familien: Ja, Caroline har fået ny kæreste

Her har Caroline Wozniacki nemlig lagt et billede op fra bikini-magasinet, hvor hun på frækkeste manér står i vandet i bikinitrusser og med en gennemsigitig, hullet og hvid top, som ikke efterlader meget til fantasien.

Hope everyone has a good Monday! @si_swimsuit

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

Med teksten: »Håber, at I alle får en god mandag,« har billedet opnået over 45.000 likes på Instagram.

Wozniacki undrer sig over eks: - Se at komme videre
Wozniacki undrer sig over eks: - Se at komme videre

Den flotte tennisspiller lagde i februar andre godbidder ud fra magasinet, som hun deltog i sammen med blandt andre Serena Williams og Eugenie Bouchard.

I en video til Sports Illustrated fortalte Caroline samtidig om, hvordan det er at posere foran et kamera med bare bryster:

»Jeg skal se sexet ud. Jeg skal se hot ud. Det er tredje år, jeg er med. Og jeg tror, at det første år var jeg lidt nervøs. Jeg ankom og var lidt genert. Da jeg lavede bodypaint sidste år, var det totalt uden for min tryghedszone, og det blev mere sexet og flirtende,« forklarede Caroline Wozniacki.

Sexet vejrpige vælter internettet igen - kan du se hvorfor?
Sexet vejrpige vælter internettet igen - kan du se hvorfor?

En anden dansker var også med til at promvere magasinet. Her stod modellen Nina Agdal splitternøgen, kun dækket af et par 'pom-poms' i en video.

@ninaagdal. Pom poms. What more do you need to know?! 😍

Et opslag delt af Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) den

Og det har på den måde været et par begivenhedsrige dage for den 26-årige danske tennisstjerne. For nyheden om endnu en optræden i Sports Illustrateds Swimsuit Edition kommer frem umiddelbart efter, at tirsdag bød på endnu en nyhed af den mere romantiske slags: Den danske tennisspiller er blevet kæreste med NBA-spilleren David Lee fra San Antonio Spurs. Det blev endda bekræftet at hendes bror, Patrik Wozniacki.

Zara Larsson om frækt billede: Hvorfor bruge BH når mine bryster er så gode?
Zara Larsson om frækt billede: Hvorfor bruge BH når mine bryster er så gode?

Samtidig var hun også i to finaler på én uge, da hun i Qatar og Dubai spillede fremragende tennis - dog desværre uden at vinde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Mand alvorlig kvæstet i bilulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx