22/11-17 00:02

Gruppesejr i stærkt selskab imponerer Eriksens chefGruppesejr i stærkt selskab imponerer Eriksens chef

Det er en stor bedrift at slutte foran Real Madrid og Dortmund, siger Tottenham-manager efter sejr i Dortmund.

storybild

Mauricio Pochettino og Tottenham er klar til ottendedelsfinalerne i Champions League. Reuters/Wolfgang Rattay

Dortmund. Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, er stolt over, at den engelske klub allerede inden sidste spillerunde i gruppe H er sikker på at tage Champions League-gruppens førsteplads foran blandt andet de forsvarende mestre.

Det siger Christian Eriksens manager efter tirsdagens 2-1-sejr i Dortmund.

- Vi er meget glade. At slutte foran Real Madrid, Dortmund og Apoel er en stor bedrift af hele holdet. Jeg vil gerne ønske mine spillere tillykke med endnu en stor præstation.

- Efter lørdagens skuffelse (0-2-nederlag mod ærkerivalen Arsenal, red.) er det fantastisk at have denne følelse, siger Pochettino ifølge BT Sport.

Tottenham var ellers i problemer, da Pierre-Emerick Aubameyang efter en halv time bragte Dortmund i front. Kort inde i anden halvleg udlignede Harry Kane, mens Heung-Min Son sikrede sejren et kvarter før tid.

- Det var en jævnbyrdig kamp. Vi fortjente ikke at komme bagud 0-1, men vi snakkede om det i pausen, og holdet reagerede godt på det. Det tidlige mål i anden halvleg gav os endnu mere tro på os selv, siger Pochettino.

Dortmunds Mario Götze er skuffet over, at tyskerne smed føringen efter en solid første halvleg.

- Vi havde alting under kontrol, men vi lukkede et mål ind på det forkerte tidspunkt. Vi bliver nødt til alle sammen at tage ansvar for det her nederlag, for det måtte ikke ske, siger Götze ifølge Sky Germany.

Dortmund har inden sidste spillerunde to point ligesom Apoel. Tyskerne har brug for gruppens tredjeplads for at blive overført til knockoutfasen i Europa League.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
23-årige Maria er kristen og går med...
bt.dk
Mattias Hundebøll afslører særligt...
bt.dk
Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx