Af - 20/02-14 22:16

Danskerhold ydmyges af scoring fra midten af banenDanskerhold ydmyges af scoring fra midten af banen

Spanske Jonathan Sorianos har scoret det, der godt kunne ligne hans livs mål, mod Ajax med Viktor danske Fischer på banen.

Den spanske angriber Jonathan Soriano fra Salzburg har scoret et opsigtsvækkende mål her til aften.

I en Europa League-kamp mod danskerholdet Ajax besluttede han sig bogstaveligt talt for et 'long shot' godt ti minutter før pausen – og det betalte sig, da bolden tog en elegant bue hen over en forgæves sprællende Jasper Cillesen i det hollandske mål.

Medie: Salzburg har hentet Ankersen i et privatfly
Medie: Salzburg har hentet Ankersen i et privatfly

Sorianos mål blev scoret fra midten af banen, og er medvirkende til, at hans østrigske hold lige nu har overordentligt gode kort på hånden for at gå videre fra turneringens ottendedelsfinaler med en 3-0-føring på udebane over Ajax, der har Viktor Ficher i startopstillingen i aftenens kamp som den eneste af den håndfuld danskere, klubben råder over.

Det var i øvrigt også Soriano, der gjorde det til 1-0 på et straffespark, inden holdkammeraten Mané udbyggede Salzburgs føring. Derefter fulgte Sorianos scoring fra midten af banen, og dermed er pausestillingen 3-0 til udeholdet i Amsterdam.

Ajax vil beholde stjernefrø
Ajax vil beholde stjernefrø

Salzburg var i pulje med Esbjerg i det indledende gruppespil, men esbjergenserne er ikke kommet lige så godt fra start i Europa Leagues knockout-fase. Tværtimod tabte det jyske hold tidligere på aftenen 3-1 til italienske Fiorentina på hjemmebane, og dermed skal der noget af en udebaneoverraskelse til, hvis vestjyderne skal snige sig videre fra ottendedelsfinalerne.

Salzburg har i øvrigt hentet Esbjerg-profilen Peter Ankersen. Han skifter dog først til sommer og skal dermed bruge foråret på at forsøge at bidrage til at holde Esbjerg, der i øjeblikket er i nedrykningsfare, oppe i Superligaen.

LÆS OGSÅ: Nu ender Esbjergs Europa-eventyr vist i Firenze

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Glad Astralis-spiller efter triumf:...
bt.dk
Chelsea Clinton og Ivanka Trump var...
bt.dk
Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Sportsdirektør om racisme-bemærkning:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx