Af - 20/08-14 22:35

Apoel snød AaB i første kval-kampApoel snød AaB i første kval-kamp

AaB måtte nøjes med 1-1 i den første kamp mod cypriotiske Apoel

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Et skud inden for målrammen.

Mere skulle Apoel FC ikke bruge til at få de to ting med hjem fra Aalborg, som cyprioterne i aftes kom efter: Et udebanemål og et godt resultat.

AaB måtte nøjes med 1-1 i den første kvalifikationskamp om en plads i Champions League-gruppespillet, inden det hele bliver afgjort i Nicosia allerede på tirsdag.

Officielt: AaB henter hollandsk spiller
Officielt: AaB henter hollandsk spiller

Dermed fik det danske mesterhold ikke et resultatmæssigt udbytte af en ellers god kamp. Især i første halvleg skulle AaB'erne have kapitaliseret på et stort spillemæssigt overtag mod et overraskende defensivt indstillet Apoel-hold.

Boldsikkert og tålmodigt spillede nordjyderne sig til en stor dominans, hvor chancerne også lige så stille kom, men det blev kun til det ene mål, som Nicolaj Thomsen scorede allerede efter et kvarter.

Her gled Patrick Kristensen igennem i højre side og sendte bolden ind til den unge midtbanespiller, der med en knaldhård inderside sendte hjemmeholdet i front.

AAB-anfører om femteplads: CL er ingen undskyldning
AAB-anfører om femteplads: CL er ingen undskyldning

Det så på det tidspunkt særdeles lovende ud for AaB. Drømmen om den tredje tur i CL-gruppespillet så ud til at kunne blive ført ud livet akkompagneret af de mange lunende millioner kroner.

Lige indtil 10 minutter inde i anden halvleg.

Så var det, at forskellen i effektivitet kom til udtryk. Apoels Vinicius var alt for fri i straffesparksfeltet, og så var der udlignet.

Dermed har Apoel det bedste udgangspunkt inden returkampen. I Aalborg kan de dog trøste sig med, at det så endnu værre ud i forrige runde, da det alligevel lykkedes at gå videre trods et 0-1-nederlag i den første kamp på hjemmebane.

LÆS OGSÅ: Konflikt på vej: Sådan vil AaB og FCK stille op i CL

LÆS OGSÅ: Skade-chok: To AaB-profiler ude i lang tid

LÆS OGSÅ: FCN topper Superligaen efter comeback i Aalborg

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim Walls bror: Hun var en stjerne
bt.dk
Politiet rykkede ud til...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Eriksen skal være nybagt far og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx