Af - 13/12-16 09:33

Caroline Wozniacki nomineret til ny pris - giv hende din stemmeCaroline Wozniacki nomineret til ny pris - giv hende din stemme

Caroline Wozniacki har virkelig præsteret på tennisbanen siden sommerferien - og åbenbart også udenfor stregerne. Nu er hun med i finalefeltet om ny WTA-pris.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Nu er Caroline Wozniacki nomineret til ny WTA-pris: Skynd dig ind og stem på hende...

Det er ved at være tid for uddelingen af de traditionelle 'Årets Bedste-priser'. Og åbenbart også de mere utraditionelle af slagsen.

På wta-tourens hjemmeside er Caroline Wozniacki blandt de nominerede til prisen for Årets Bedste Selfie.

Wozniacki tænker på karrierestop
Wozniacki tænker på karrierestop


Det ser dog ud til, at konkurrencen er mere end hård. Så måske kunne Caroline Wozniacki godt bruge en hjælpende hånd. Eller bare et hjælpende klik.

Det kan du give hende ved at klikke her.

Her skal Wozzy forstærke sig inden næste sæson
Her skal Wozzy forstærke sig inden næste sæson

Caroline Wozniacki er i øjeblikket ved at forberede sig til sæsonens første store opgave i Australian Open i Melbourne fra den 16. januar. Som opvarmning skal hun dog først i kamp i Auckland Classic i New Zealand i de første dage efter nytår.

Her får hun rigeligt med modstand til at skærpe hende før turen til Melbourne:

Både Ana Ivanovic og Caroline Wozniackis slyngveninde Serena Williams er med ligesom også søsteren Venus Williams spiller med i Auckland.

LÆS OGSÅ: Prominent selskab: Wozzy åbner 2017 i stjerneregn

LÆS OGSÅ: Flot spring: Wozniacki gør grin med sig selv i bikini

LÆS OGSÅ: Wozniacki slutter 2016 som nummer 19 i verden

LÆS OGSÅ: Formstærk Caroline Wozniacki: Jeg kan slå alle spillere

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
FCM-guldvindere: 'Stakkels' Brøndby...
bt.dk
Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Ny forskning: Derfor må du IKKE sove...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx