Af Ritzau - 22/10-16 18:19

Frustreret Mogensen: Kunne have spillet fire timer mereFrustreret Mogensen: Kunne have spillet fire timer mere

Carsten Mogensen var irriteret over nederlaget til malaysisk medvindspar i semifinalen ved Denmark Open.

storybild

Mathias Boe og Carsten Mogensen gik ned, da de malaysiske modstandere fik tur i slagene. (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

Efter sejr i første sæt i semifinalen lignede det en mulig finaleplads ved Denmark Open for herredoublen Carsten Mogensen og Mathias Boe, men de to danskere gik ned i andet og tredje sæt.

De malaysiske modstandere fik gang i deres chancebetonede spil, og det frustrerede de to danskere.

- Fysisk kunne jeg have spillet fire timer endnu, for den måde, de spiller på, er på ingen måde hård. De vil gerne spille serv-retur og så hakke den ned i hjørnet, siger Carsten Mogensen.

- Det lykkedes de med, så fysisk var der ingen problemer. Det er bare frustrerende, for man følte lidt, det bare blev tilfældigt, når man stod derinde, for det er meget chancebetonet, deres spil.

- Det er selvtillidsspillere, og de lykkedes. Det var den store forskel.

Selv om Carsten Mogensen var træt af, at han og Mathias Boe ikke kunne finde modtræk til de aggressive modstandere, så er han ikke bange for at møde dem igen. Tværtimod.

- De kan bare slå mange fede slag, og der må vi bare sige tillykke til dem i dag. Det kunne være sjovt at få en revanche snart og se, om de kan spille de samme slag igen, lyder det fra Mogensen.

Med den danske herredoubles exit er det kun mixeddoublen med Christinna Pedersen og Joachim Fischer, som søndag skal repræsentere Danmark i finalerne i Odense Idrætshal.

Det er dog bedre end i 2015, hvor ingen danske par nåede finalen.

Den seneste danske sejr i turneringen var tilbage i 2011. Den gang var det netop Pedersen og Fischer, der strøg til tops.

De femteseedede danskere møder i finalen i år Zheng Siwei og Chen Qingchen fra Kina, der er seedet som nummer otte.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx