20/03-16 16:01; Opdateret: 20/03-16 16:22

Viborg fortsætter stimen med sejr i RandersViborg fortsætter stimen med sejr i Randers

Oprykkerne Viborg er nu uden nederlag i fire superligakampe i træk. Randers er fortsat uden forårssejr.

storybild

Osama Akharraz (tv.) bragede Viborg på 1-0 i udekampen mod Randers FC. (Billede: Polfoto)

Det ene hold havde ikke vundet i foråret, og det andet hold havde ikke tabt. Og det blev der ikke ændret på, da Randers FC søndag tog i mod Viborg i Superligaen i fodbold.

Viborg vandt 3-1 og øgede dermed stimen til fire forårskampe uden nederlag.

LÆS OGSÅ: Hvem er Superligaens lækreste hunk?

Sebastian Andersen lukkede kampen fem minutter før tid ved at omsætte et kontraangreb til 3-1-scoringen, efter Viborg var gået til pause med 2-1 i ryggen og forsvarede den relativt problemfrit.

På den anden side står "kone-gate"-ramte Randers nu med fire forårskampe uden sejr. De fire kampe bliver til fem, hvis man tæller pokalnederlaget til FC København med.

Med kampens resultat bytter Randers og Viborg plads i tabellen, således at Viborg ligger nummer syv med 29 point, og Randers ligger nummer otte med 28 før søndagens øvrige kampe.

LÆS OGSÅ: Superligaen præsenterer spilselskab som partner

Osama Akharraz åbnede scoringen for Viborg med et brag af et langskud efter 17 minutter. Bolden blev ekspederet ud af feltet efter et Viborg-hjørnespark. Akharraz tæmmede den og huggede til den, og Randers-målmand Peter Friis Jensen kastede sig forgæves efter bolden, da den strøg i nettet.

Men et skud så langt udefra burde han måske have håndteret.

Det burde hans kollega i Viborg-målet, Karl-Johan Johnsson, i hvert fald, da Randers var kommet sig efter braget og udlignede. Johnsson kom på mellemhånd på et Randers-indlæg og mistede balancen, da han ville bakke tilbage på stregen, så Mandla Masangos hovedstød efter 36 minutter kunne hoppe over målmanden.

LÆS OGSÅ: Superligaen får ingen ny turneringsstruktur

Det var ganske sigende, at Randers skulle score på den måde. I forårets hidtidige tre kampe havde hjemmeholdet blot scoret et mål efter 1-1 og to gange 0-1.

Efter målet måtte Randers skifte Kasper Junker med en hjernerystelse, og lige før pausen fik gæsterne så et straffespark, som Viborg-topscorer Jeppe Curth sikkert omsatte til 2-1-føring.

Straffesparket blev begået af Mads Agesen på Serge Deble.

Serge Deble var også manden bag 3-1-målet, da han havde næstsidste fod på bolden, da Viborg løb kontra fem minutter før tid, og Sebastian Andersen afsluttede sikkert alene med Randers-målmanden.

Viborg jublede, og Randers ligner et hold, der skal få løst balladen mellem Christian Keller og Jonas Borring i en hulens fart.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx