Af Ritzau - 15/03-17 12:11

Sønderjyske prioriterer Superligaen højere end pokalenSønderjyske prioriterer Superligaen højere end pokalen

Der venter to opgør mellem Randers og Sønderjyske på fem dage. Holdene mødes både i DBU Pokalen og ligaen.

storybild

Sønderjyske-træner Claus Nørgaard satser mere på kampene i Superligaen end i pokalturneringen. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Sønderjyske og Randers FC kæmper en hård kamp om at slutte i top-6 i Superligaen. Samtidig vil begge hold gerne gå videre blandt de otte bedste i DBU Pokalen.

I to indbyrdes kampe over blot fem dage skal begge dele afgøres.

Onsdag aften mødes de to hold i Randers i ottendedelsfinalen i DBU Pokalen. På søndag skal Randers en tur til Haderslev i Superligaen.

Sønderjyske-træner Claus Nørgaard ser frem til opgørene med spænding, men også med en klar prioritering.

- Det bliver specielt at møde den samme modstander to gange inden for en uge, men det bliver nok to vidt forskellige kampe.

- Jeg tror, at begge hold prioriterer Superligaen højere end pokalturneringen, siger Claus Nørgaard til jv.dk.

- Der er ingen tvivl om, at vi har Superligaen højest prioriteret, men vi spiller med i to turneringer for at konkurrere i dem begge.

- Det bliver en balance med at stille det bedst mulige hold og få noget friskhed ind i form af nogle spillere, der ikke har spillet helt så meget, siger træneren.

Sønderjyske-spilleren Nicolaj Ritter er en af dem, som kan se frem til spilletid mod Randers, da kantspillerne Johan Absalonsen og Nicholas Marfelt er ude med skader.

- Kampen skal gribes an som alle andre kampe. Vi skal ud og give den fuld gas og selvfølgelig gå efter at vinde og gå videre. Den er en kvartfinale, vi spiller om, og det skal kunne ses.

- Det bliver afgørende med hård fight, vi har hørt, at banen skulle være som en mark, så jeg tror, der bliver mange andenbolde og en masse dueller, siger Nicolaj Ritter til klubbens hjemmeside.

Onsdagens pokalkamp fløjtes i gang klokken 18.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Dansk designer forbavset over vare i...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx