Af - 05/11-15 10:04; Opdateret: 05/11-15 10:35

F1-team: Kevin Magnussen skulle have været førstekører, hvis bare....F1-team: Kevin Magnussen skulle have været førstekører, hvis bare....

Det var ikke langt fra, at Kevin Magnussen kunne have fået sig et sæde i en Formel 1-bil næste sæson, afslører Formel 1-boss.

storybild

(Billede: Polfoto)

SÅ tæt på, og alligevel SÅ langt fra.

Ejeren af det nye amerikanske Haas Formel 1-team, afslører til Formel 1's officielle hjemmeside, at Kevin Magnussen var hans andetvalg til posten som førstekører til næste sæson.

- Vi snakkede med Magnussen, som var en meget dygtig kandidat. Han var meget respekteret på McLaren-teamet, siger Gene Haas til F1.com.

Ekspert: Magnussen på farlig kurs
Ekspert: Magnussen på farlig kurs

- Faktisk, så havde vi valgt Magnussen som førstekører, hvis Romain havde takket nej, siger Gene Haas med henvisning til den franske Romain Grosjean, der skifter til Haas fra Lotus til næste sæson.

Ved siden af Romain Grosjean skal mexikaneren Esteban Gutierrez kører den anden Haas-bil, så den mulighed er altså også lukket for Kevin Magnussen nu.

Magnussen om Porsche-fremtiden: Jeg kan ikke vente
Magnussen om Porsche-fremtiden: Jeg kan ikke vente

Også Lotus har offentliggjort sine kørere til næste år, hvor holdet skal køre som Renault, og heller ikke der er der plads til Kevin Magnussen, som i øjeblikket undersøger mulighederne uden for Formel 1. Indtil videre har han sikret sig en tjans som testkører for Porsches LMP1-bil senere på måneden.

LÆS OGSÅ: Officielt: Her er Kevin Magnussens nye test-team

LÆS OGSÅ: Avis: Kevin Magnussen tæt på ny kontrakt

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen stopper hos McLaren

LÆS OGSÅ: Øv for Magnussen: Alonso bliver hos McLaren

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
63-årig mand stukket ned af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx