Af - 13/11-16 21:09

Ærgerlig Kevin efter regnkaos: - De er for forsigtigeÆrgerlig Kevin efter regnkaos: - De er for forsigtige

Kevin Magnussen havde gerne set færre røde flag under Brasiliens dramatiske grandprix.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Kevin Magnussen var ikke tilfreds med de mange afbrydelser i Brasilien

Regnen stod ned i stænger under det meste af det dramatiske grandprix i Brasilien. Det betød, at der var en del crash og afbrydelser på grund af røde flag.

Ifølge Kevin Magnussen var løbsledelsen dog for rundhåndede med at vifte med de røde flag.

Kevin Magnussen overlevede regn-kaos
Kevin Magnussen overlevede regn-kaos

- Jeg synes, at de er for forsigtige. Når de sætter os ud bag safety car, kører vi rundt i flere omgange. Så bliver vores dæk kolde. I virkeligheden synes jeg bare, at vi skal køre eller ikke køre, siger Kevin Magnussen til TV3+ efter grandprixet i Sao Paulo, hvor danskeren sluttede på en 14.-plads.

I alt gennemførte kun 16 af de 22 kørere i de våde vejrforhold, men Magnussen mener, at kørererne bare må indrette sig efter forholdene i stedet for at lade ledelsen styre begivenheder på alt for striks vis.

Kevin Magnussen om sin bil: Meget mærkeligt
Kevin Magnussen om sin bil: Meget mærkeligt

- Jeg synes ikke, at man skal lave rødt flag, hvis man synes, der er for vådt. Så må man bare sætte farten ned, siger danskeren.

Mercedes-stjernen Lewis Hamilton vandt på Interlagos-banen, men Nico Rosberg er fortsat i spidsen i den samlede VM-stilling efter sin brasilianske andenplads.

Tyskeren fører med 12 point ned til Hamilton inden det sidste grandprix i Abu Dhabi om 14 dage.


LÆS OGSÅ: Lewis Hamilton snupper pole position i Magnussen-nedtur

LÆS OGSÅ: Magnussens kommende kollega: Dejligt at få Kevin om bord

LÆS OGSÅ: Magnussen får to år og større sikkerhed hos Haas

LÆS OGSÅ: Magnussen får ambitiøs milliardær som chef

LÆS OGSÅ: Officielt: Kevin Magnussen skifter til Haas

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Trump rasler med sablen: Vil indføre...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx