Af Ritzau - 17/10-16 03:08

Cam Newton og Carolinas katastrofale sæsonstart fortsætterCam Newton og Carolinas katastrofale sæsonstart fortsætter

En af sidste sæsons succeshistorier har tabt fem af sæsonens seks første kampe efter nederlag til New Orleans.

storybild

Cam Newton har haft en svær start på sæsonen, hvor han blandt andet har været ude med en hjernerystelse. Hans hold har tabt fem af sine seks første kampe. (Billede: Scanpix/Jonathan Bachman)

I sidste sæson var Carolina Panthers et af de mest ustoppelige hold i verdens bedste liga for amerikansk fodbold, NFL.

Men quarterback Cam Newton og Carolina Panthers kan ikke finde melodien i årets udgave af NFL.

Søndag tabte holdet for femte gang i seks forsøg denne sæson, da New Orleans Saints med quarterback Drew Brees i topform tog sejren 41-38.

Drew Brees kastede for 465 yards og fire touchdowns, men det var New Orleans' kicker Will Lutz, der med et langt field goal afgjorde kampen med 11 sekunder igen.

Det var 15. gang i Drew Brees' karriere, at han kastede for 400 yards i en kamp i den ordinære sæson. Dermed udligner han legenden Peyton Mannings rekord.

Det ser allerede tidligt i sæsonen ud som om, at Carolina Panthers kan gå glip af slutspillet.

Med nederlaget indtager holdet sidstepladsen i sin division, NFC South.

Divisionen føres af Atlanta Falcons, der tabte sin anden kamp i sæsonen, da holdet stødte sammen med Seattle Seahawks på CenturyLink Field.

På den øredøvende hjemmebane vandt Seattle 26-23 efter en højspændt affære, hvor kicker Steven Hauschka satte de afgørende tre point på tavlen med et field goal i de sidste minutter.

Andetsteds i NFL ligner Dallas Cowboys et hold, der er på vej tilbage til tidligere tiders storhed.

Med quarterback Dak Prescott og running back Ezekiel Elliot som de bærende kræfter vandt holdet nemt 30-16 på udebane mod storholdet Green Bay Packers.

Unge Dak Prescott var ikke udset en særlig rolle i sin første sæson i NFL, men en skade til Dallas' veteran Tony Romo betød, at 23-årige Prescott fik chancen.

Det har han udnyttet til at give Dallas fire sejre i fem kampe.

Mange stiller nu spørgsmål ved, om Tony Romo skal overtage startpladsen, når han formentlig vender tilbage fra sin skade om nogle uger.

ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx