Af - 01/10-14 22:36

Ronaldos store aften glippedeRonaldos store aften glippede

Men Real Madrid vandt trods alt over lille Ludogorets.

storybild

Cristian ROnaldo fik scoret en enkelt gang. (Billede: Polfoto/AP)

Det blev aftenen, hvor det kunne have været for Cristiano Ronaldo.

Portugiseren kunne onsdag den 1. oktober 2014 have indskrevet sig i Champions League-historien som turneringens mest scorende nogensinde.

Han kunne have passeret Real Madrid-kollegaen Rauls imponerende måltotal på 71 scoringer.

Men det blev aftenen, hvor især en målmand, en forsvarer og en linjevogter kom i vejen – selv om Real Madrid trods alt fik skrabet en 2-1-sejr hjem over Ludogorets.

Lige som i første runde mod Liverpool var den lille bulgarske Champions League-debutant tæt på at drille, men måtte til sidst nøjes med at være lige ved og næsten.

Som Cristiano Ronaldo måtte nøjes. Med ét mål. Og en foreløbig Champions League-måltotal på 69 mål. Og altså med et minus på to op til rekorden.

For Real Madrid-spilleren havde en af den slags aftener, hvor det meste mislykkedes. Og hvor han kunne have lavet mål nok til at runde de magiske 71 træffere. Han brændte et sjældent straffespark efter bare 10 minutter på en glimrende redning af målmand Vladislav Stoyanov. Han fik et mål fejlagtigt underkendt for et offside umiddelbart efter. Han fik en afslutning reddet på stregen af Yordan Minev midtvejs i anden halvleg.

Som en lille trøst fik Cristiano Ronaldo også scoret på straffespark. Og så fik indskiftede Karim Benzema lavet det sejrsmål, der trods alt gjorde onsdag den 1. oktober til en succes for den spanske klub.

I Gruppe B's anden kamp fik 'den lille' krammet på den store: Her vandt Basel med 1-0 over Liverpool på et mål af Marco Streller.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

8-årig dreng er blevet fundet
bt.dk
Officielt: FCK præsenterer ny spiller
bt.dk
Slut med smøger på stranden: Her...
bt.dk
Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx