Af Ritzau - 10/09-16 18:40

Mourinho om derbynederlag: Første halvleg blev dyrMourinho om derbynederlag: Første halvleg blev dyr

Manchester Uniteds manager, José Mourinho, roser sine spillere for en god anden halvleg mod Manchester City.

storybild

José Mourinho og Manchester United tabte til Manchester City. (Billede: Scanpix/Oli Scarff)

José Mourinho mener, at hans Manchester United-hold kom for sent i gang i lørdagens derby mod Manchester City, som United tabte 1-2 hjemme på Old Trafford.

- I første halvleg var de meget bedre end os. Vi indledte kampen dårligt, siger United-manageren til klubbens hjemmeside.

- I begyndelsen var nogle spillere virkelig under deres sædvanlige niveau i forhold til deres koncentration og deres mentale indstilling til at spille en kamp i dette tempo. Man bliver nødt til at være skarp i den måde, man tænker og spiller på.

- Når man i en kamp som denne har tre-fire spillere, som ikke er på det niveau, så betaler man en pris for det. Holdet betalte for det, siger han.

Kevin De Bruyne og Kelechi Iheanacho sørgede for en 2-0-føring til City, men kort før pausen udnyttede Uniteds Zlatan Ibrahimovic en stor fejl af gæsternes nye målmand, Claudio Bravo, til at halvflugte en reducering i mål.

I anden halvleg var José Mourinho meget mere tilfreds med sine spillere.

- Vi var langt mere farlige. vi havde vores muligheder for at udligne, og hvem ved, hvad der kunne være sket, hvis vi havde gjort det.

- I 45 minutter kæmpede vi virkelig hårdt. Vi prøvede alt, tog mange chancer og fortjente et andet resultat, siger portugiseren.

Manchester United har ni point for fire kampe, mens Manchester City topper Premier League med 12 point.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx