Af - 22/09-13 15:56; Opdateret: 22/09-13 19:47

Nedtur fortsætter: FCN taber fjerde kamp på stribeNedtur fortsætter: FCN taber fjerde kamp på stribe

På hjemmebanen i Haderslev tog Sønderjyske imod FC Nordsjælland og tilføjede det femte nederlag i træk til farum-mandskabet. FC Nordsjælland ligger dermed stadig sidst i Superligaen.

storybild

FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand måtte spejde langt efter chancerne i søndagens 0-2 nederlag til Sønderjyske. (Billede: Polfoto/Jesper Dall)

FC Nordsjælland kom til Haderslev uden deres topangriber Morten Nordstrand, det var måske en af grundene til at holdet havde gevaldige problemer med at udnytte, at de havde mest boldbesiddelse.

Sønderjyske var anderledes effektive og allerede efter 13 minutters spil kunne Bjørn Paulsen bringe hjemmeholdet i front på et flot hovedstød. Og under 20 minutter senere gjorde Johan Absalonsen det til 2-0, på en aflevering af Tommy Bechmann, som Absalonsen køligt sendte over keeper Martin Hansen.

LÆS OGSÅ: FCN får sin topscorer tilbage

Mod slutningen af kampen virkede Nordsjælland modløse og de sidste 20 minutter af kampen var noget stillestående. Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand så da også noget anstrengt ud, efterhånden som nederlaget stod mere og mere klart.

FC Nordsjælland ligger helt i bunden af Superligaen med 5 point efter at have spillet 9 kampe. Sønderjyske rykker op på en 8. plads med 11. point.

LÆS OGSÅ: FCN får sin topscorer tilbage

LÆS OGSÅ: Beckmann: - Tak... og undskyld

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt koncept for 55 millioner...
bt.dk
Efter fængselsdommen: Nu bryder Nadia...
bt.dk
Skuffet Kevin Magnussen: 'Vi kæmper...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx