Af - 26/08-14 08:28; Opdateret: 26/08-14 08:44

Wozzy og far: Frustrerende og pinagtig kampWozzy og far: Frustrerende og pinagtig kamp

Far og datter var på hver deres måde rasende over måden førsterundekampen ved US Open forløb på. Far og træner var klart mest utilfreds.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

Hans øjne slog gnister, mens fagterne med hænderne ned mod banen datteren netop havde forladt som vinder forsøgte at forklare, hvorfor tilfredsheden over sejren ikke var stor.

- Jeg kan ikke forstå, at Caroline ikke angriber modstanderens andenserv. Det er ok 5 gange, 10 gange, men ikke 30 gange bare at blokere den. Hun overtager slet ikke duellen på modstanderens serv, som vi havde snakket om var vigtigt at gøre. Hvis hun ikke selv kan annalysere det problem bedre, så går det galt for hende. For når hun står inde på banen, så kan ingen hjælpe hende. Vi havde netop snakket om, at det var vigtigt hun kom frem og angreb serverne i dag, så Rybarikova ikke kunne få gang i sit varierede spil. Hun var heldig i dag, ofte kan du tabe kampe ved at falde ud som Caroline gjorde i andet sæt, forklarer Piotr Wozniacki til metroxpress.

Wozniacki overvandt flueinferno
Wozniacki overvandt flueinferno

Hans datter var lidt mere mådeholden med de hårde ord. Tilfreds var hun tydeligvis ikke, da hun efter kampen skulle forklare, hvordan et sikkert første sæt kunne udvikle sig til en helt lige kamp frem til tidspunktet, hvor Rybarikova skadet måtte trække sig ud af opgøret i starten af tredje sæt.

- Jeg kan se, at hvis jeg får de to første partier i andet sæt, så ville jeg være kommet noget lettere til det. Jeg fornemmer, at hun ikke spiller på 100, alligevel laver hun anderledes slag og bryder dermed min rytme. Men det er ingen undskyldning, jeg burde aldrig have givet hende lov til det, forklarede en ærlig Wozniacki til metroxpress.

Wozniacki om første kamp: - Den skal have gas
Wozniacki om første kamp: - Den skal have gas

- Det var frustrerende, fordi jeg tænker hvis jeg vinder de første par partier i andet sæt så går hun af banen. Man bliver irriteret over man ikke får breaket, så holder man ikke serv, så bliver det endnu mere frustrerende, forklarede Wozniacki videre.

Efter tabet af andet sæt var hun opsat på, at en i forvejen dårlig dag på kontoret ikke skulle være dårligere end højst nødvendigt.

- Så står man der og har en mental kamp med sig selv. Jeg tænkte, der var ikke andet for end at nulstille det i 3.sæt. Okay prøv og hør, nu må jeg bare gå ind og gøre det hele bedre. Det virkede, jeg er videre, hvilket er alt der tæller, rundede Wozniacki af.

Caroline Wozniacki møder i anden runde onsdag Sasnovich fra Hviderusland.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: 'Paradise'-fyr har...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Fordele og ulemper ved brugt eller ny...
bt.dk
Voldsomme besparelser i DR: Lars...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx