02/01-14 13:37

Laudrup trods pointkrise: Pointene skal nok kommeLaudrup trods pointkrise: Pointene skal nok komme

Michael Laudrup er optimist, selv om Swansea nærmer sig nedrykningsstregen og har svære kampe i vente.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det er efterhånden en måned siden, at Michael Laudrup og Swansea senest smagte sejrens sødme i Premier League. Ovenpå onsdagens nederlag på 2-3 hjemme til Manchester City har holdet nu blot hentet tre point i de seneste seks kampe.

Dermed har den walisiske klub blot fire point til nedrykningsstregen, og den berygtede streg kan komme endnu nærmere i de næste runder, da Swansea møder hård modstand i Manchester United og Tottenham.

Dårligt nytår! Laudrups kedelige stime fortsætter
Dårligt nytår! Laudrups kedelige stime fortsætter

Det bekymrer dog ikke den danske manager.

- Så længe jeg kan se, at holdet har masser af selvtillid, er jeg ikke bekymret. Jeg har stor respekt for tallene, og der kan komme øjeblikke, hvor vi blot er nogle få point over de tre nederste hold.

- Vi er bare nødt til at samle point sammen, især når vi møder hold fra den nederste halvdel. Vi ved, at der venter svære kampe, men fortsætter vi med at spille, som vi har gjort i de seneste kampe, skal pointene nok komme, siger Michael Laudrup ifølge BBC.

Efter et tætpakket program i efteråret grundet gruppespillet i Europa League og et hårdt juleprogram kan han se frem til en periode, hvor holdet kun spiller en kamp om ugen i hvert fald indtil 1/16-finalen i Europa League mod Napoli.

Laudrup: Urealistisk at det bliver bedre i år
Laudrup: Urealistisk at det bliver bedre i år

- Det bliver anderledes ikke at skulle spille hver tredje eller fjerde dag. Vi har en FA Cup-kamp mod Manchester United på søndag, og alt efter hvordan den går, skal vi kun spille en kamp om ugen. I hvert fald indtil slutningen af februar, siger Michael Laudrup.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx