Af - 15/09-15 11:50

Vilde overpriser: Der er stadig billetter til Zlatans hjemkomstVilde overpriser: Der er stadig billetter til Zlatans hjemkomst

Malmö er ramt af Zlatan-feber: Billetter til kampen mellem malmö FF og Paris SG går for flere tusinde kroner på nettet.

storybild

Hvor MEGET siger du billetterne koster? (Billede: Polfoto)

Har du mellem 5.000 og 13.500 kroner, du har lyst til at brænde af på en enkelt fodboldbillet?

Jamen hey, så kan du stadig nå at sikre dig en plads til Champions League-kampen mellem Malmö FF og Paris Saint Germain, selv om billetterne blev revet væk på bare 28 minutter, da de blev sat til salg.

Stakkels Malmø! Zlatan klar til brag mod sin eks-klub
Stakkels Malmø! Zlatan klar til brag mod sin eks-klub

På hjemmesiden ticketbis.com er der stadig omkring 40 billetter til salg, og man skal ikke kigge længe på dem, før et chatvindue popper op, og en 'Brian' spørger om han kan hjælpe.
Stik ham et telefonnummer, og kort efter ringer telefonen fra et spansk nummer, og så er du ikke langt fra at kunne sikre dig din egen Zlatan-billet.

- Vi har ikke billetterne her. Vi sælger dem for andre kunder: Vi er mellemmænd, forklarer en kvindelig stemme i telefonen.

Malmö FF's administrende direktør, Niclas Carlnén, siger til den svenske avis Kvällsposten, at klubben ikke har noget med ticketbis.com at gøre.

Malmö FF melder CL-udsolgt efter 28 minutter
Malmö FF melder CL-udsolgt efter 28 minutter

- Vi har været meget klare omkring, at man ikke må købe billetter for at sælge dem videre. Vi har sat en pris, som vi synes er rimelig for vores fans. Vi kunne også have taget de her overpriser, men det ville vi ikke: Vi ville belønne vores faste supportere, siger han og advarer desuden om, at der kan være tale om falske billetter.

- Sidste år var der flere personer, der blev stoppet med falske billetter ved indgangen. Så kommer man ikke ind på stadion, advarer han.

Tickebis-stemmen i telefonen forsikrer dog, at det ikke er et problem.
- For at være sikker på, at du kan komme ind, så garanterer vi, at billetterne er ægte. Hvis der er problemer, så finder vi dig en tilsvarende billet. Hvis ikke, får du dine penge 100 procent refunderet, lover hun.

LÆS OGSÅ: Zlatan-forfatter: Jeg digtede ALLE Zlatans citater

LÆS OGSÅ: Seriemorder ville skyde Zlatan i sin Ferrari: Kom for sent

LÆS OGSÅ: ...og Zlatan-vejret: Der er udsigt til pengeregn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx