Af - 11/01-15 16:16

Wozniacki er tilbage, hvor hun sagde ja til RoryWozniacki er tilbage, hvor hun sagde ja til Rory

For første gang er Caroline Wozniacki tilbage i Sydney, hvor hun for godt et år siden sagde ja til Rory McIlroy.

storybild

Caroline Wozniacki stiller i den kommende uge op i Sydney, hvor hun senest var efter forlovelsen med Rory McIlroy. (Billede: Mark J. Terrill)

Seneste gang Caroline Wozniacki var i Sydney sagde hun JA. Med versaler.

Dengang for lige over et år siden var det svaret, da hendes forlovede, Rory McIlroy, stillede det helt store spørgsmål og friede nytårsaften. Efterfølgende stillede hun op i Apia International, som også er på programmet i den kommende uge.

TV: Er denne nuttede hund Wozniackis nye bold-dreng?
TV: Er denne nuttede hund Wozniackis nye bold-dreng?

- Selvfølgelig føles det anderledes at komme tilbage, fordi meget har ændret sig siden, siger Caroline Wozniacki til Fairfax Media.

For det er som single, at hun nu er tilbage i Sydney, efter den voldsomt eksponerede brudte forlovelse knap fem måneder efter forlovelsen.

Hidsig Wozniacki advarer børn: -  Gør ikke som mig
Hidsig Wozniacki advarer børn: - Gør ikke som mig

- Jeg elsker Sydney, det er et fedt sted, og det er en fantastisk by. Men helt ærligt, så er jeg kommet over det, der skete sidste år. Jeg tænker ikke rigtigt på det. Jeg nyder bare, hvor jeg er nu. Jeg har det godt med mig selv lige nu, siger Caroline Wozniacki:

- Det her er det, jeg vil være i overskrifterne for: Fordi jeg spiller godt og arbejder hårdt.

Wozzy, Kevin og The Lord: Derfor var de pengene værd i 2014
Wozzy, Kevin og The Lord: Derfor var de pengene værd i 2014

Senest i weekenden gik det ret godt for Caroline Wozniacki, der kom i finalen i ASB Classic i New Zealand, hvor hun tabte i tre sæt til Venus Williams. Nu venter den sidste forberedelse altså i Sydney inden Australian Open i Melbourne om lige over en uge.

Og hun vil ikke brokke sig over al den opmærksomhed, der følger med, lige meget hvor hun spiller.

GALLERI: Wozniacki er blandt verdens mest fitte atleter - se dem her
GALLERI: Wozniacki er blandt verdens mest fitte atleter - se dem her

- Det kommer helt naturligt, når man spiller godt – så bliver folk også interesserede i dit live både på og uden for banen. Det er helt normalt for mig nu. Jeg voksede på en måde op med det, så jeg bemærker det ikke så meget i dag. Det er en del af jobbet og en del af det at være en professionel sportsudøver. Det er kun positivt, hvis folk taler om dig – for så er det sandsynligvis fordi, at du også spiller godt, siger Caroline Wozniacki.

Sådan præsenterede den danske tennisspiller sin forlovelse på Twitter, da hun for lidt over et år siden sagde ja til Rory McIlroy,


LÆS OGSÅ: De elsker Wozniacki: Fans hylder hende med priser

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx