Af Per Colstrup Vinkel, New York. - 01/09-14 06:19

Legende: Nu når Wozniacki finalenLegende: Nu når Wozniacki finalen

Det amerikanske ikon Jim Courier føler sig efter Sharapova-sejren sikker på Caroline Wozniacki når finalen ved US Open.

storybild

(Billede: Polfoto)

Han ved hvad han taler om Jim Courier. Seks Grand Slamfinaler og fire sejre har den rødhårede amerikaner præsteret. I dag er han tenniskommentator hos Tennis Channel, hvor han har fulgt Caroline Wozniackis udvikling de senere måneder.

- Lodtrækningen er vidt åben i den halvdel. Caroline kan ikke bede om større chancer for at komme i finalen. Den er faktisk skræmmende stor. Jeg vil faktisk være overrasket, hvis hun ikke kommer i finalen, forklarer Jim Courier til metroxpress.

Wozniacki: Ord kan ikke beskrive det her
Wozniacki: Ord kan ikke beskrive det her

Han var nærmest lykkelig over at se måden, hvorpå den danske tennisspiller besejrede Maria Sharapova i fjerde runde.

- Det var en fantastisk præstation af Caroline, jeg var vild med, hvordan hun lukkede det med en vinder. Hun er aggressiv, flytter sig godt og er mentalt meget robust, i mine øjne er hun tæt på en komplet spiller nu, forklarer Jim Courier.

- Jeg er ikke overrasket over at se hendes spille på den måde, jeg er nærmere tilfreds. For hun har konstant haft potentialet til at blive en komplet spiller, men det er først nu jeg ser hende begynde at indfri de store forventninger mange folk, med rette, har haft siden vi lærte hende at kende for fem år siden her i New York, forklarer Courier og fortsætter.

- Maria Sharapova har været den bedste comebackspiller på kvindernes tour i år, hun har været nærmest umulig at slå i de tætte kampe. Det er en kæmpe præstation af Caroline at slå hende i sådan en kamp, slutter Courier.

Video: Sådan slår Wozniacki Sharapova
Video: Sådan slår Wozniacki Sharapova

Wozniacki har kampfri mandag inden hun i kvartfinalen tirsdag møder Sara Errani. Vinder af den kamp møder, efter planen, Jelena Jankovic i semifinalen. Kun Serena Williams af de store forhåndsfavoritter er tilbage, men i lodtrækningens anden halvdel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Manden bag 90'er-fest: Det var...
bt.dk
Dommedags-scener på den jyske hede:...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Skudramt lærer tackler elev og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx