Af - 06/09-14 10:58

Legenden Wilander: Sådan vinder Wozniacki finalenLegenden Wilander: Sådan vinder Wozniacki finalen

Den svenske legende ser en hovedingrediens til, hvordan Caroline Wozniacki på søndag skal sikre sig karrierens største triumf.

storybild

Caroline Wozniacki kom i finalen på grund af skade hos modstanderen Shuai Peng. Derfor det lidt afdæmpede smil efter kampen. (Billede: Polfoto/AP)

Når Caroline Wozniacki søndag aften dansk tid træder ind på banen til US-Openfinalen mod Serena Williams på Arthur Ashe Stadium, så er der store krav til danskeren, hvis hun vil gå hele vejen og tage titlen.

- Caroline er outsider, det hersker der ingen tvivl om. Det betyder, at hun skal spille sin bedste tennis for at have en chance. Gør hun det, så skal hun ydermere håbe Williams ikke rammer dagen. Spiller Caroline sin bedste tennis og nærmer sig sejren, så kommer den helt store test. Kan hun køre det helt i mål? Det kunne hun ikke i Montreal, da de mødtes der, men Caroline er vokset enormt siden, jeg glæder mig til kampen, fortæller Mats Willander til metroxpress i New York.

Finaleklar Wozniacki: - Jeg følte mig sikker
Finaleklar Wozniacki: - Jeg følte mig sikker

Wozzy i finalen efter drama: Peng faldt om i smerter
Wozzy i finalen efter drama: Peng faldt om i smerter

Den tidligere svenske topspiller fortsætter:

- Den logiske taktik skal kombineres med den følelsesmæssige, som kan svinge enormt i løbet af en kamp. Det er balancen mellem de to ting, der skal gå op i en højere enhed, hvis Caroline skal vinde, det er rigtig svært, siger Mats Wilander.

Wilander: Caroline gør det grimt – men godt
Wilander: Caroline gør det grimt – men godt

Legenden Navratilova: - Wozniacki vinder US Open
Legenden Navratilova: - Wozniacki vinder US Open

Serena Williams har vundet US Open de sidste to år i streg. Amerikaneren har 17 grandslam-titler i single, mens Caroline Wozniackis bedste præstation er en finaleplads i New York for fem år siden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vulkanudbrud på ferieø: Flod af lava...
bt.dk
Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Her er vinderen af 'Divaer i Junglen'
bt.dk
Krig i Venstre: Partifælle angriber...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx