Af - 19/09-13 08:00; Opdateret: 19/09-13 08:19

Esbjerg-træner: De har mødt lortehold tidligereEsbjerg-træner: De har mødt lortehold tidligere

Esbjerg-træner Niels Frederiksen tror på, at holdets gruppe bliver tæt til det sidste, og at vestjyderne har deres chancer.

storybild

(Billede: Polfoto)

- De har mødt nogle lortehold, i modsætning til hvem de skal møde på torsdag, siger Niels Frederiksen, da metroxpress vil have ham til at sætte sine forventninger til aftenens kamp mod belgiske Standard Liege, der har vundet deres første syv ligakampe og seks Europa League-kvalifikationskampe i denne sæson.

- Hahaha!

Han kan dog ikke holde masken gennem telefonen.

- Nej, det er et rigtig godt hold, siger han så.

Esbjerg forenede Boldklubber brød underdog-rollen og sejrede to gange mod det franske storhold St. Etienne i kvalifikationen og er nu i Europa Leauge-gruppespillet. Her venter svenske IF Elfsborg, østrigske Red Bull Salzburg og altså Standard Liege.

- Jeg vurderer Standard Liege til at være det bedste hold i gruppen, så den kamp, vi får på torsdag, bliver den sværeste af alle sammen, siger Niels Frederiksen.

- Men uanset om vi møder Elfsborg eller Salzburg eller Standard Liege og kigger på klubstørrelse og økonomi, er vi selvfølgelig underdogs. Men vi er ikke mere underdogs, end vi var mod St. Etienne, siger Frederiksen.

Standard Liege krydsede for bare to år siden klinger med dansk fodbold i form af FC København. De danske mestre måtte se sig slået 0-3 i Belgien og 0-1 hjemme i Parken.

- Det er et hold med utrolig meget fart. Små mørke spillere, som er ufatteligt dygtige individuelt. Så det er ikke et hold, der har så meget fokus på deres possession-del. De spiller hurtigt fremad i banen og har en masse eksplosionskraft, siger Niels Frederiksen.

LÆS OGSÅ: Ståle: Kæmpe brøler af dommeren

LÆS OGSÅ: Esbjerg: Vi opgiver ikke

LÆS OGSÅ: UEFA: Esbjerg skrev IKKE Mohammed Fellah på listen

LÆS OGSÅ: Ups! Ny Esbjerg-spiller ikke tilmeldt Europa League

LÆS OGSÅ: Esbjerg opruster på sidste transfer-dag

LÆS OGSÅ: Esbjergs modstandere glæder sig også

LÆS OGSÅ: Esbjerg i drømmegruppe i Europa League

LÆS OGSÅ: Sådan Esbjerg: Klar til gruppespil

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiker vil gøre comeback i...
bt.dk
30-årig søn nægtede at flytte...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Multiresistente bakterier spreder sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx