Af - 24/01-14 07:38

Jon Dahl om landshold: - Roder lige lidt i Roda førstJon Dahl om landshold: - Roder lige lidt i Roda først

Landsholdets topscorer har travlt som klubtræner for hollandske Roda - det danske landsholdet tænker han slet ikke på. Endnu.

storybild

(Billede: Polfoto)

Historien er ved at gentage sig for Jon Dahl Tommasson.

Da han var en ung og talentfuld teenager, blev han udråbt som landsholdets næste store stjerne - og med 52 mål i 112 landskampe, må man sige, at han indfriede forventningerne.

Nu sker det samme igen: Han er en ung og urutineret træner, og allerede bliver hans navn nævnt som en kommende dansk landstræner. Forskellen på den gang og nu, er måske bare, at Jon Dahl Tomasson har bedre erfaring med at tale forventningerne ned:

- Æh, det er overhovedet ikke noget jeg tænker over på nuværende tidspunkt. Jeg skal have lov til at rode med det her på klubplan i Roda,« siger den 37-årige dansker, der endnu kun har et par kampe på højeste niveau på sit træner-cv.

- Der bliver hurtigt spekuleret i ting og sager, når man er et ungt talent, sådan er det altid. Men nej, det er ikke noget jeg tænker på her og nu. Jeg er rigtigt glad for, at jeg er kommet her til og har fået en enestående mulighed for at udvikle klubben, siger han.

Det er dog ikke ensbetydende med, at han ikke en dag, måske, eventuelt og så videre...

- Jeg har bestemt ambitioner som træner, men hvad de ender med, er ikke til at sige. Det har jeg ikke styr på, siger han. Han nøjes med at bekymre sig, om det han selv kan gøre noget ved: Om at blive en bedre træner.

- Hvis ikke du har intentioner om at blive bedre, så står du stil, så har du ikke noget drive,« siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

35-årig far dræbte sine to små børn...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Storstrejke kan ramme flytrafikken i...
bt.dk
Kim Jong-Un kan nå Europa med sit nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx