Af - 09/05-14 07:00

FCM-kaptajn efter guld-kollaps: Betyder ikke en skidFCM-kaptajn efter guld-kollaps: Betyder ikke en skid

FC Midtjylland-anfører Kristian Bach Bak tror ikke, gårsdagens nederlag til Brønbdby har ramt holdet mentalt. Samme melding kommer fra træner Glen Riddersholm.

storybild

Trods det svidende nederlag, er Kristian Bach Bak optimistisk for FC Midtjylland-holdets mentale stand forud for sæsonens sidste to kampe. (Billede: Polfoto)

Der var ingen point til FC Midtjylland i holdets vigtige kamp mod Brøndby i går, selv om ulvene havde brug for en sejr for at komme tilbage til tops.

Brøndby skubbede guldet ud af ulvenes hænder
Brøndby skubbede guldet ud af ulvenes hænder

Det endte 3-1 til de blå-gule, men FCM-anfører Kristian Bach Bak mener ikke, at holdet er ramt på selvtilliden forud for de resterende to kampe, som med al sandsynlighed skal vindes, hvis midtjyderne overhovedet skal have en chance for at vinde guld.

- Det betyder ikke en skid. Nu har vi en kamp mod FCK, og så har vi en kamp mod SønderjyskE. Og seks point i de to, så tror jeg stadig, det bliver en sjov afslutning, sagde han efter kampen.

Alle tre Brøndby-mål blev banket ind i kampens første halve time, og Kristian Bach Bak erkendte, at det høje pres, de havde aftalt at lægge, var en forkert taktik.

- De spille tiki-taka mellem os, og det så rigtig skidt ud. Vi vandt ingen andenbolde, og vi stod ikke kompakt. På en god dag kunne de vel have scoret 4-5 mål i den periode. Selv hvis vi havde en god dag, tror jeg, vi havde haft svært ved at vinde over det Brøndby-hold her, lød det fra kaptajnen.

Drømmen om guld ser nu fjern ud, da de sprudlende rivaler fra AaB, der onsdag tog en 4-2-sejr i Farum, nu skal dumme sig, hvis titlen skal gå til den midtjyske hede.

AaB rækker ud efter guld i målfest
AaB rækker ud efter guld i målfest

Men cheftræner Glen Riddersholm er ikke nervøs for, at hans spillere er for hårdt presset mentalt til at løfte byrden, såfremt et sådan scenarie udspiller sig.

- Vi har vist stor moral her i slutfasen, men man kan altid tabe på Brøndby Stadion. Jeg tror ikke, det her skyldes, vi er presset mentalt - det har der ikke været nogle indikationer på, siger træneren, der endnu ikke vil afskrive guldet:

- Nu handler det om for os at genskabe en lille historie, hvor vi for to år siden vandt bronze. Også her tabte vi en meget, meget vigtig kamp i tredjesidste runde. Men der vandt vi over FCK og AGF til sidst og fik de nødvendige seks point.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

77-årig cyklist kørt ned: Ung kvinde...
bt.dk
Demonstranter ved Forligsen: 'Nok er...
bt.dk
Test din paratviden: Kan du komme ind...
bt.dk
Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx