Af Ritzau - 27/09-16 10:22

Claudemir og William Kvist glæder sig til gensynClaudemir og William Kvist glæder sig til gensyn

I FCK's bedste sæson spillede Claudemir og William Kvist sammen på midtbanen. Tirsdag spiller de mod hinanden.

storybild

Senest FCK spillede mod Club Brugge, tørnede midtbanespilleren Claudemir ud for FCK. Tirsdag er det omvendt, når klubberne igen mødes. (Billede: Scanpix/Marco Bertorello)

Tirsdag aften spiller brasilianeren Claudemir sin første kamp i Telia Parken siden december 2014, men tirsdagens opgør bliver ikke iført en FCK-trøje.

I stedet trækker han Club Brugges sorte og blå trøje over hovedet, når han skal forsøge at tage point mod FCK i Champions League.

Brasilianeren er glad for at være tilbage i Danmark, og han glæder sig over gensynet med William Kvist, som han spillede på midtbanen med i sin første sæson for FCK i 2010/2011. I den sæson nåede FCK frem til ottendedelsfinalen i Champions League.

- Det bliver selvfølgelig lidt specielt at spille mod ham. I mit bedste år for FC København spillede jeg sammen med ham. Det er specielt at være her igen, og William Kvist er en dygtig midtbanespiller, så det bliver skønt at se ham igen, siger Claudemir.

William Kvist glæder sig også til at spille over for Claudemir, som Kvist nåede at spille med i en enkelt sæson før skiftet til Stuttgart.

- Det er altid hyggeligt at møde gamle kendinge. Han og jeg har haft et rigtig godt år sammen, hvor alting lykkedes, og hvor vi grinede meget sammen. Vi har haft mange afleveringer sammen, og det var et af de sjove år for mig rent makkermæssigt.

- Det er altid dejligt at møde nogle folk, som man har kæmpet med.

- Den her verden er en meget speciel verden, hvor man ikke nødvendigvis har en masse tætte venner, men en gang i mellem "connecter" man med nogen, og jeg vil sige, at det er fedt at kunne kigge nogle af de gamle i øjnene og sige "tak for sidst", siger Kvist.

Claudemir er dog ikke et sikkert kort i Brugges startopstilling på sin gamle hjemmebane.

- Jeg vil ikke blive skuffet, hvis jeg ikke får spilletid. Jeg respekterer trænerens beslutning, selv hvis han bestemmer, at jeg ikke skal spille. Men jeg håber, at jeg kan spille her i København for at støtte vores hold, siger Claudemir.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Mourinho vil lade rekordkøb...
bt.dk
Simon Kjær i usædvanlig bøn: Vil have...
bt.dk
I skammekrogen: Superliga-assistent...
bt.dk
Fik hjertestop i politiets varetægt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx