Af - 17/09-15 13:19; Opdateret: 17/09-15 17:54

FCM om farlige polakker: Vi lægger os ikke nedFCM om farlige polakker: Vi lægger os ikke ned

Modstanderne er bedre, men Ulvene skal nok få point, forudser ekspert før FCM's Europa League-debut i aften.

storybild

Jess Thorup satser på at gå videre fra Europa League-gruppen med sit FCM-mandskab. (Billede: Polfoto/Gregers Tycho)

Legia Warszawa ... Det lyder måske ikke som en særligt farlig modstander, når man lige har slået Southampton fra Premier League.

Men det bliver bestemt ikke en let dansk opgave, advarer Peter Sørensen.

UEFA straffer FCM: Tilskuere råbte bøsse
UEFA straffer FCM: Tilskuere råbte bøsse

Han sidder i aften klar i Herning for at kommentere FC Midtjyllands første kamp i Europa League på Canal 9, og han har masser af respekt for polakkerne.

- De pryglede Celtic sidste år i kvalifikationen Champions League. 6-1 i to kampe. Det vidner om højt niveau, siger han.

Alligevel er han optimist:

FCM's stjerneskud: Jeg har haft det hårdt
FCM's stjerneskud: Jeg har haft det hårdt

- Vi skal regne med, at når Midtjylland spiller mod hold som Legia, og i øvrigt også mod Brugge og Napoli, så skal der noget ekstraordinært til, før de kan slå dem. Det er fair at sige, at alle tre modstandere, på papiret, er stærkere end Midtjylland. Men der sker jo ind i mellem overraskelser, siger han.

FCM-træner Jess Thorup er med på, at det bliver en svær opgave mod de polske vicemestre, som har norske Henning Berg som træner. Men målet er at gå videre fra puljen.

FCM om flygtninge-hjælp: Har ikke hørt fra Bayern
FCM om flygtninge-hjælp: Har ikke hørt fra Bayern

- Vi lægger os ikke ned frivilligt. Vi har bevist tidligere, at vi kan være med. Og det skal vi bevise igen. Skal vi have en chance, så skal vi gøre det godt på hjemmebane, siger FCM-træner Jess Thorup til Ritzau.

- Vi skal prøve at gå efter endnu højere mål - nemlig at komme videre fra gruppen. Jeg er med på, at Napoli er favorit, og Club Brugge har vist sig at være et niveau over specielt danske hold. Og så er Legia måske lidt bedre end os, men det er formentlig Legia og Brugge, vi skal se, om vi kan overhale og så hægte os på Napoli, vurderer Thorup.

LÆS OGSÅ: Brøndby vadede i chancer i intens 0-0'er

LÆS OGSÅ: FCK vandt regndans i Telia Parken

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx