Af - 21/09-15 16:45

Efter mega-overraskelse ved VM: - Det var havmågernes skyldEfter mega-overraskelse ved VM: - Det var havmågernes skyld

Det sydafrikanske rugby-hold har fundet en lidt alternativ forklaring på det i rugby-kredse meget uventede nederlag til Japan i weekenden.

Bildstrecke im Grossformat »
Et af rugby-historiens største chokresultater ramte rugby-verdenen som en bombe, da Sydafrika søndag tabte til Japan ved VM i England. Ifølge The Independent giver sydafrikanerne en hulens masse havmåger på deres træningsbane skylden. Der er simpelthen for mange havmåger og for meget havmåge-lort til, at holdet har trænet ordentligt.. - klik dig videre gennem galleriet for at se flere gode undskyldninger. Da Luis Suarez blev vist ud for at have bidt Giorgio Chiellini i skulderen ved VM i Brasilien, var det slet ikke med vilje, forklarede han: »Jeg mistede balancen, min krop blev ustabil og jeg faldt oven på min modstander. Lige der ramte mit ansigt spilleren, og efterlod et lille mærke på min kind og en stærk smerte i mine tænder.« Men han fik alligevel fire måneders karantæne. Da Fulham rykkede ud af Premier League var det ikke kun fordi holdet var dårligt. Det var selvfølgelig fordi, Fulhams ejer, Shahid Khan, besluttede sig for at fjerne statuen af Michael Jackson, der tidligere stod foran klubbens hjemmebane, Craven Cottage, »Denne statue bragte held, og vi fjernede heldet fra klubben, og nu betaler vi prisen,« forklarede klubbens tidligere ejer – og Michael Jackson-fan - Mohamed Al Fayed, som du kan se på fotoet herover. I en kamp i 1996 var Manchester United bagud 3-0 mod Southampton ved pausen - det fik manager Alex Ferguson til at handle. Han mente, at det var spillernes grå udebanetrøjer, der gjorde, at de ikke kunne se hinanden. Holdet skiftede trøjer i pausen - og vandt anden halvleg med 1-0. Da Ukraine blev smadret 4-0 af Spanien ved VM i Tyskland, så var det ikke kun fordi, der var klasseforskel på holdene. Det var også fordi ukrainernes nattesøvn blev ødelagt af alle frøerne foran spillerhotellet. Forsvareren Vladislav Vashchuk sagde: »På grund af frøernes kvækken fik vi knapt nok sovet. Vi var alle enige om, at vi ville tage nogle kæppe og gå på frøjagt.« Nej, det var ikke frisuren, som David James brugte som undskyldning, da han stod en dårlig kamp for Liverpool mod Newcastle i 1997. Han indrømmede i stedet, at han havde spillet Playstation i stedet for at træne: »Jeg blev revet med, da jeg spillet Tekken 2 og Tombraider i timevis,« forklarede han. Da Alberto Contador dumpede en dopingkontrol for at have for meget clenbuterol i blodet, mente han, at det var fordi, han havde været på restaurant og spist en bøf, der stammede fra en ko, der var blevet fodret med det forbudte stof. Da den 165 centimeter høje Diego Maradona nåede bolden før den engelske målmand Peter Shilton og scorede sit første af to mål mod England i kvartfinalen ved VM i Mexico i 1986, så så det unægteligt ud til, at han brugte hånden. Og det indrømmede han da også, da han sagde, at det var Guds Hånd, der var kommet til hjælp.

Hvis du ved bare en lille smule om rugby, så var du garanteret rystet i din grundvold, da du så, at Sydafrika i weekenden tabte 34-32 til Japan ved rugby-VM i England. Og du undrede dig garanteret, hvordan det dog kunne ske.

Well... nu behøver du ikke undre dig længere: Forklaringen er nemlig ganske simpel. Sydafrikanernes træning op til kampen er druknet i havmåge-lort.


Det beretter engelske medier som The Independent og Daily Star.

- Der var hundredevis af måger på banen, efter vi havde slået græsset, og de lavede et forfærdeligt svineri, forklarer den ansvarlige greenkeeper, Richard Maryan til Daily Star.


Klik dig igennem galleriet i toppen af artiklen, hvis du vil se en række andre dårlige undskyldninger og bortforklaringer fra sportens verden.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx