Af - 15/04-15 23:03; Opdateret: 15/04-15 23:16

Barcelona ydmyger PSG i ParisBarcelona ydmyger PSG i Paris

FC Barcelona er så godt som sikker på at nå syvende Champions League-semifinale i otte sæsoner efter 3-1 ude mod Paris i den første kvartfinale

storybild

(Billede: Polfoto)

Klasseforskel. Klassehold. Klassisk FC Barcelona.

Med tre udebanemål på Parc des Princes lukkede Neymar, Suarez og Messi effektivt ned for al spænding om det endelige udfald allerede efter de første 90 minutter af kvartfinalerne mellem Paris Saint Germain og FC Barcelona.

Catalanerne vandt 3-1 på tre flotte mål – og på en dum fransk fejl og sløset fransk forsvarsspil.

Målet til 1-0 kom efter den dumme franske fejl: Et boldtab, da bolden og hele forsvaret var på vej fremad, og så tog det kun to spanske afleveringer, får Neymar var alene igennem og scorede sikkert udebanemål, nummer 1.

De to næste Barca-mål stod Luis Suarez egenhændigt for. Og i begge tilfælde indledte han med at lave tunnel på PSG's David Luiz, før han sparkede bolden i kassen til udebanemål nummer to og tre.

Mellem de tre scoringer, spillede FC Barcelona sit sædvanlige småspil med bolden i konstant bevægelse, mens hjemmeholdet trak sig langt tilbage på banen for at lukke af.

Paris-træner Laurent Blanc havde på forhånd advaret sine spillere mod at lade Barcelona score et udebanemål.

- Men det er lettere sagt end gjort. De fleste af Barcas modstandere starter med en ambition om ikke at lukke mål ind – og de gør det alligevel altid, havde Laurent Blanc sagt til uefa.com – før kampen.

Det franske trøstemål blev sat ind af Gregory van der Wiel, og det var netop kun til trøst, for Paris Saint Germain skal stadig score tre gange, for at overleve returkampen, der spilles tirsdag i næste uge på Camp Nou.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx