Af - 13/03-14 07:27

Wozniackis træner: Nu tager jeg hjemWozniackis træner: Nu tager jeg hjem

Samarbejdet mellem Michael Mortensen og Caroline Wozniacki bliver afbrudt før tid.

storybild

MIchael Mortensen og Caroline Wozniacki. (Billede: Polfoto/AP)

Tilbage til Danmark. Den vej går turen nu for Michael Mortensen, der ellers havde indgået et samarbejde om at træne med Caroline Wozniacki i en længere periode. Det skriver Eb.dk.

Dermed tager den danske tennisspiller – der forleden blev sendt ud af Indian Wells – kun med sin far videre til den næste WTA-turnering, Sony Ericsson Open i Miami.

Styrtdykker på rangliste efter lussing
Styrtdykker på rangliste efter lussing

- Vi har talt om det et stykke tid. Det passer os alle tre godt. Der er ikke så meget mere, jeg kan gøre lige nu. Det er bedre, at de to fortsætter deres samarbejde alene, siger Michael Mortensen til Eb.dk.

Forleden fortalte Caroline Wozniacki, at hun i resten af sæsonen igen vil benytte sig af en god gammel træner-model: Sin far.

Wozniacki ydmyget af ond serber
Wozniacki ydmyget af ond serber

- Caroline føler ikke, at tidspunktet er det rigtige til at arbejde med de ting, som jeg gerne vil implementere i hendes spil. I stedet vil hun gerne arbejde med de ting, hun selv lægger vægt på, og det er helt fint. Der er meget pres på hende og mange point, der skal forsvares, så hun føler, at hun gerne vil blive fortrolig med sit spil igen. Det har været en hektisk periode, og hun vil gerne have lidt ro på, siger Michael Mortensen, der ikke vil afvise, at samarbejdet genoptages senere på året.

Oprindeligt skulle Michael Mortensen have været med ved fire turneringer.

LÆS OGSÅ: Nu igen: Wozniacki dropper træner - her er den nye

LÆS OGSÅ: Wozniacki stiller op i million-turnering

LÆS OGSÅ: Wozniacki så Rory gå helt i sort

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx