Af Ritzau - 16/05-16 08:41

Golf: Verdensetter sætter konkurrenterne på pladsGolf: Verdensetter sætter konkurrenterne på plads

Jason Day var fire slag bedre end nærmeste udfordrer, da han vandt Players Championship på TPC Sawgrass-banen.

storybild

Hul nummer 17 på TPC Sawgrass-banen er et af de mest legendariske golfhuller i verden. I weekenden var verdenseliten forbi hullet. (Billede: Scanpix/Sam Greenwood)

Den australske golfspiller Jason Day levede op til sin placering som nummer et på verdensranglisten ved golfturneringen Players Championship, der af mange betegnes som golfsportens femte og uofficielle major.

Australieren vandt turneringen med hele fire slag ned til nærmeste forfølger, amerikaneren Kevin Chappell. Det var samme overbevisende margin, som det tidligere lykkedes for Tiger Woods at vinde med i turneringen.

- Han var et idol for mig, da jeg var yngre. Nu forstår jeg, hvad der foregik i hans hoved, da han var dominerende. Jeg har aldrig været mere motiveret for at være nummer et i verden, siger Jason Day.

Turneringssejren udløser cirka 12,5 millioner kroner i præmiepenge.

Allerede fra begyndelsen af den stærkt besatte turnering i Florida pegede det i retning af en australsk triumf, da Day på første runde tangerede banerekorden på TPC Sawgrass-banen med en runde i 63 slag.

For Søren Kjeldsen, der var turneringens eneste danske deltager, blev sidstedagen lidt lige som de foregående dage en middelmådig affære. Kjeldsen gik banen rundt i par og endte også med en samlet score i par.

Dermed sluttede han turneringen på en delt 43.-plads sammen med blandt andre Bubba Watson, der ligger nummer fire på verdensranglisten.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

10 sunde vaner, som du skal droppe...
bt.dk
Premier League-stjerne om...
bt.dk
Så skete det: Niklas Landin er blevet...
bt.dk
Kjell tjekkede sin mail - og opdagede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx