Af Ritzau - 25/08-16 19:33

Kjeldsen stresser ikke over stærke konkurrenterKjeldsen stresser ikke over stærke konkurrenter

Den danske golfspiller Søren Kjeldsen er godt tilfreds med sin første runde af Made in Denmark.

storybild

Der var masser af opbakning til hjemmebanefavoritten Søren Kjeldsen på de 18 huller i den første runde af Made in Denmark. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Søren Kjeldsen var med helt fremme i 2015-udgaven af Made in Denmark, og torsdag startede den danske golfspiller også fint, da han gik tre slag under banens par og ligger på en foreløbig 23.-plads.

På de sidste to huller blev det dog til bogeys, og det ærgrer Søren Kjeldsen.

- Alt i alt synes jeg, det var en lille smule bedre end de tre seneste turneringer, jeg har spillet. Jeg fik en smule mere skarphed i det og var godt kørende - specielt på de første 12 huller, siger Søren Kjeldsen og tilføjer:

- Jeg havde nogle gode chancer på 13., 14. og 15. hul, som jeg var lige ved at tage. Og så var det en lidt løs afslutning.

- Jeg synes, der var nogle opmuntrende ting i mit spil. Jeg spiller stadig ikke helt, som jeg gerne vil. Det er sjældent, at man får en golfspiller til at sige, at alt var lige, hvor det skulle være. Der er altid lidt, der kan være bedre. Det er nok der, jeg er nu, siger han.

Mens Kjeldsen var i aktion, leverede Tom Lewis, Joakim Lagergren og Thomas Pieters nogle stærke runder, der lagde trioen suverænt i spidsen.

Men det lader danskeren sig ikke stresse over.

- Det tænker jeg ikke så meget over. Golf er fire dage. Hvis du fører efter 100 meter på en 400 meter, tror jeg ikke, medierne vil udnævne dig til favorit.

- Det svære ved golf er at spille godt over fire dage. Specielt hvis det kilder lidt i maven, når man ligger godt, siger Søren Kjeldsen.

Den 41-årige nordjyde blev fulgt tæt af hjemmebanepublikummet gennem hele dagen, og det nød han til fulde.

- Det var helt vildt fedt. Man er lidt spændt på, om folk stadig kommer ud og synes, det er fedt at være her på tredje år. Opbakningen var fantastisk. Jeg følte, jeg blev båret frem, siger han.

Søren Kjeldsen understreger desuden, at han stadig tror på, at han kan blande sig i det helt sjove selskab.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

41-årige Niklas havde succes, men gik...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Historisk punktum for dansk...
bt.dk
Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx