Af - 19/01-14 17:26

Laudrup efter nyt nederlag: Det gør ondtLaudrup efter nyt nederlag: Det gør ondt

Swansea har ikke vundet en Premier League-kamp i de seneste otte forsøg.

storybild

MIchael Laudrup (th.) og Morten Wieghorst på trænerbænken i søndagens kamp mod Tottenham. Med nogle sørgmodige blikke. (Billede: Polfoto/AP)

Tre point i otte Premier League.

Ja, Swansea er på hastig tur mod bunden af Premier League efter en særdeles dårlig periode uden ligasejr, og efter søndagens 1-3-nederlag til Tottenham erkendte manager Michael Laudrup, at det er surt lige nu.

Assist-kongen Eriksen satte Laudrup på plads
Assist-kongen Eriksen satte Laudrup på plads

- Når vi er uden sejre i ligaen gør det helt sikkert ondt på flere af spillerne. Men den eneste vej tilbage er at vinde en eller to kampe. Vi må rejse og igen, sagde Michael Laudrup efter kampen til britisk tv.

Han fortsatte: - Vi må indrømme, at vi har problemer lige nu. På den anden side skal vi fortsætte på samme måde. Vi har brug for den sejr, sagde Michael Laudrup.

For han kunne faktisk se sit hold begynde kampen klart bedst, men så lavede Tottenhams dansker, Christian Eriksen, en perfekt assist til Emmanuel Adebayor – og så gik det hurtigt den forkerte vej.

Sprudlende Eriksen klar til formsvage Laudrup
Sprudlende Eriksen klar til formsvage Laudrup

- Vi startede godt i første halvleg. Spillerne havde en god attitude, og vi lagde pres på dem. Vi havde nogle gode chancer, og Bony ramte stolpen. Men på deres første skud på mål, scorer de så. Vi mistede fokus i 5-10 minutter, og er, hvad der sker, når man er i en svær periode, sagde Michael Laudrup.

I de kommende runder venter en stribe modstandere, der næsten alle ligger under Swanseas 15.-plads, så den danske manager er klar over, at det snerper til.

Laudrup: Tottenham er til at slå
Laudrup: Tottenham er til at slå

- Nu venter Fulham, West Ham, Cardff, Stoke, og der skal vi have de nødvendige point, siger Michael Laudrup, der kun har tre point ned til nedrykningsstregen.

Allerførst skal Swansea dog møde Birmingham i FA Cuppen.

LÆS OGSÅ: Laudrup om homodebat: Det er fansenes skyld

LÆS OGSÅ: Laudrup efter sjælden sygdom: Det var forfærdeligt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Støjberg efter minister-exit: Min...
bt.dk
Populær tv-vært sælger luksusvillaen...
bt.dk
Skal vidne i retten: Hun kan blive...
bt.dk
Blev pludselig berømt som Wozniackis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx